glad midsommar!

Glad midsommar på er :D Tyvärr firar jag inte midsommar så det blev ingen dans runt midsommarstången för mig. Istället spenderade jag lite tid med Anna och Lina. Skulle säga hejdå till Anna som ska resa till Usa på måndag. Jag är liiiiite avundsjuk, haha men nee hoppas hon får en underbar resa :)

Kollade nyss klart på matchen mellan Portugal och Brasilien som slutade 0-0, ändå bra match! Enligt mig har denna VM säsongen inte varit så bra som jag hade förväntat mig. För fyra år sedan satt jag fastklistrad framför TVn och kollade på varje match hahaha mamma hade riktigt mycket damp på mig då :P Ikväll ska Spanien spela mot Chile och det får jag inte missa!


  


my ugly little ponny

Läste idag på Metro om en sex-årig flicka i Storbritannien som ville plastikoperera sitt föl :O:O Han föddes med en sne näsa och underkäke, så hon vill samla in 44 000 kr för operationen :O Hahaha vilken flicka asså!! 44 000 kr är mycket pengar, man kan istället ge det till fattiga barn och de behövande och inte PLASTIKOPERERA ETT FÖL!!!


den lilla flickan Maddison med sitt föl Diego, hans snea näsa ser ju inte så farlig

/Aya


hääärlig dag

härlig dag med vännerna vid stranden idag :D fast jag frös sekunden då jag klev av bussen vid turning torso. Det blåste jättemycket där och vi alla satt o darra och hade gåshud :S men trots det hade vi en trevlig tid :)

Imorgon åker långben till Grekland, jag hoppas hon får en suuuuuuupppeeeeruunderbaaar resa och att hon solar och badar mycket och checkar in alla heta kilar ;D Fast bli inte för brun för då blir jag avundsjuk! haha

Nu ska jag gå och försöka hitta en lösning åt min hals som gör såå ont :( dricka något varmt eller kanske ta minttablett, ska fråga pappa :)
Kramiiss
/Aya

Hit ska jag

Vi har varit på Tilos åtta gånger redan så vi känner typ alal som bor där, det finns bara ungefär 500 bofasta. Jag youtubade Tilos och hittade detta fina bildspel. Ihh, vad kul det ska bli :D



Detta får bli det sista inlägget innan jag åker. Ska upp kl fyra imorgon bitti och ta tåget till Kastrup. Jag skriver igen om två veckor, under tiden får Aya och Cennet ta över rodret. Jag räknar med er nu tjejer ;)

FAC out och ha två fina veckor utan mig!

Ni vet att ni kommer att sakna mig ;)

Bo01

Efter packningen så unnade jag mig en lite tripp till bo01 för att sola och umgås med folk innan jag åker. Det var mycket trevligt sällskap, men helt omöjligt att sola. Det blåste så kallt att jag var tvungen att ta på mig alla kläder jag hade med mig efter en halvtimme. Nej, tacka vet jag Greklan där det känns som en fön när det blåser. Obs sant! Nu ska jag lägga ner allt i en väska bara och sen är jag good to go!

Tilos, here I come! Om ett dygn är jag där, svårt att fatta.


Lite segt

Jag pallar inte riktigt packa, så jag skriver detta meningslösa inlägg på bloggen istället. Men det är bara att bita ihop och sätta igång.

Ses :)

Glee!

Jag älskar den serien alltså. Men tv-bolaget eller någon annan snål människa tar alltid bort alla klipp från Youtube. Just denna snutten finns faktiskt kvar, sånt här är precis min sorts humor. Jag skäms lite för att erkänna det, men jag tycker att låten är riktigt svängig...

Kallt!

Sitter och tinar upp mina frusna tår efter en trevlig grillkväll på gården med familj och grannar. Som sagt, mycket mysigt, men inte det optimala vädret för att sitta ute. I Grekland blir det andra bullar, varmt hela tiden! Åh jag längtar.

Här kommer en bild på oss för att jag saknar att umgås hela vår lilla trio. Cennet är i Tyskland just nu och Aya jobbar ju så det var längesen vi umgicks bara vi tre. Men sen när jag kommer hem från Grekland blir det träffas varje dag som gäller, inshallah.

FAC out!

Bilder från Grillningen

ÄNTLIGEN har jag orkat ladda in bilderna i datan och lägga upp dem i bloggen! Skulle egentligen ha gjort det i fredags men då var jag sjuk och igår när jag skulle lägga in dem var datan jätteseg så jag orkade inte vänta, men nu är dem häär (jag orkar inte kommentera varje bild) :D
/Aya












POOCHIIII :D











Idag

har pappa, Maja, min kusin Martina och jag åkt tåg upp till Hässleholm och hälsat på min farmor och farfar. Mycket trevligt att träffa dem som vanligt. Men nu är det slut på det roliga, det är dags att börja tänka på packningen. Ska börja skriva en packlista till Grekland nu, så lite kul är det väl. Det är ju liksom förberedelser inför något väldigt roligt.
På väg hem från tåget svängde jag förbi posten för att äntligen hämta upp mitt bokpaket. jag fick stå i kö lääääänge, det var tjugo nummer före mig! Men det var det självklart värt, vad gör man inte för åttonde och nionde delen i True Blood serien? Perfekt läsning på beachen.
click to zoom
Ihhhhh! Spännande ;)

Min nya favorit

Eftersom jag har kollat på alla avsnitt som finns av How I Met Your Mother (typ 120 stycken, ni får kalla mig nörd) så var jag tvungen att hitta en ny rolig serie att kolla på. Svaret blev: Cougar Town! Jag ä-l-s-k-a-r den serien! kvinnor får vara roligare än män! I den här serien är det nämligen kvinnorna som har de roligaste replikerna, vilket är en mycket trevlig omväxling.

Jag tyckte om Courtney Cox redan i Vänner, men som Jules är hon om möjligt ännu roligare. Och vi ska inte tala om Christa Miller (Ellie) och Busy Philips (Laurie). Vilket gäng! Vilka galna upptåg! Det enda negativa är att jag har fått den underbara låten "Confident in my sexualiteeeee" som Grayson sjunger på huvudet. Ni som sett serien vet säkert vad jag pratar om.


Om ni inte har sett Cougar Town än, se ett avsnitt nu! Ni kommer inte att ångra er.

Jobbet

Jag måste berätta en grej som hände på jubb idag. När man jobber på café kan man stöta på de märkligaste typer. Två bakfulla killar som har sådana cravings efter köttbullsbaguetter med rödbetssallad att de går till Hemköp och köper ingridienser så att vi kan göra mackorna åt dem. Eller som idag: en salongsberusad gubbe kommer fram till kassan och frågar mig om vi serverar något annat att dricka än kaffe. Som öl då. Jag svarar att nej tyvvär, men på O´Learys kanske.

Gubben fortsätter rabbla: "Di tänkour ju som nötter. Tror di att män är intresserad av klädoour? Nej, det är fruuoontimmer som är intresserade av klädoouur, män är intresserade av öl. Och ändå ska vi betala klädooouurna till dom. Janä, det är många som är av den åsikten att kvinnor inte ska jubba och betala sina klädoouur själva. Speciellt om man är från Marocko." Ehhmm, vad ska man svara på det?

Mäns intresse

Kvinnors intresse.

Det är så att man blir mörkrädd alltså. Nej, det finns vissa personer som fortfarande lever på medeltiden tydligen...

Naaaaaw

Jag såg lite på bröllopet igår, närmare bestämt på festen när Daniel höll tal till Victoria. Jag kände mig som en amerikansk cheerleader, satt och sa naaaw hela tiden. Men det var ju så himla fint!

Daniel berättade om en gång då Victoria skulle åka till Kina i en månad. Istället för att sova stannade hon uppe hela natten innan och skrev. När Daniel vaknade nästa morgon så hittade han en låda med trettio brev i, ett för varje dag Victoria skulle vara borta. När han sa att han älskade henne så mycket och var stolt över att vara hennes man, blev jag riktigt rörd. De ser så lyckliga ut varja gång de ser varandra i ögonen.


Förlåt om ni tycker att två bilder på kronprinsse3sparet två daghar i rad är för mycket. Men de handlar ju faktiskt om dem nu så jag tycker att det passar. Och titta bara så söta de är tillsammmans ;)

Fatta vad coolt!

Har bildgooglat jag en tjej som har gått på min mellanstadieskola. Lite stalkeraktigt kanske, men eftersom jag "känner" henne är det okej. Jag har hört att hon har blivit modell så jag blev lite nyfiken och kollade upp det. Och jag fick mig en chock!

Julia Hafström, som hon heter, sitter andra från vänster.

OMG OMG OMG! Fatta: Prada, Vouge, Topshop och det bara fortsätter.
Så kul det måste vara! Så mycket Cashmööni hon måste tjäna. Julia, lyckos dig, stooort grattis!
Haha, fatta att jag "känner" henne.

Liiiiiitttttttttteeeee

Mycket, mycket chill dag på jobbet. En kombination av kronprinssessbröllop och fotbolls-VM= ett dött köpcentrum.
Nu är det dags att cykla hem till min farbror och ha en mysig familjekväll. Ingen Fifa iallafall, hehe ;)


Grattis!

Till Vickan och Danne som gifter sig idag! Kommer inte att ha tid att se brölloppet eftersom jag ska jobba. Jag gissar på att det inte kommer att bli så mycket kunder, de flesta väljer kanske att sitta ihopkrupna i tvsoffan med en påse chips och snyfta åt hur vacker Victoria ser ut i sin klänning.

FAC out!

Fotbollskväll= njaaa

Trevligt att träffa mina vänner såklart men fotboll är verkligen inte min kopp te. Det roligaste var att se Mimmi spela Fifa, hon blir helt galen och skriker som en banshee. Sen när jag spelade gjorde jag ett mål! För första gången någonsin! Men när det bara var jag och två fifanördar kvar kände jag att det var dags att dra mig hemåt.


Fifagalningar, ncncnc                                              Sandy och Dunis


Sosseparken numero uno

Idag hängde jag och min älskade vän Jacqueline i Folkets Park här i Maaalmööou. Vi hade stekt lite pannkaakor och satt på gräset och försökte steka oss själva ( "växlande molnighet" det gick mindre bra). Genast kommer en engarerad kille fram och proppar upp SSUs tidning Frihet i ansiktet på oss. ja, om man sitter i folkets park tillsammans med alla Möllankidz så kanske man får räkna med det. ja men man ska inte döma hunden efter håren eller whatever, jag läser den kanske nångång.

strax ska jag bryta mot alla mina värderingar och dra hem till olof på fotbollskväll. Japp, ni hörde rätt, Filippa ska på fotbollskväll. Men jag kommer nog snakca mer än njuta av matchen.

Trevlig kväll!

haha!

Alltså Snoop Dogg, vilken kille. Checka in den här, jag håll på att kissa på mig! Kanske roligast om man, som jag, har sett alldelles för många avsnitt av True Blood. Men säkert roligt annars också.
http://www.hbo.com/true-blood/cast-and-crew/sookie-stackhouse/video/snoop-dogg-oh-sookie.html?autoplay=true%3Fcmpid%3DABC123


Så kan det gå...

Efter en mycket trevlig grillfest igår står jag ensam kvar i lägenheten. Mina söta gäster har hjälpt mig att plocka upp allting från gården, men jag ett helt köksbord och en hel vask full med saker som måste diskas. öppnar diskmaskinen för att tömma den och sedan börja lassa in. men, vad är detta? Disken är ju smutsig och jag vet att jag satte igång maskinen innan. Trycker på startknappen flera gånger men det hjälper inte. Min diskmaskin är sönder! Så jag får diska för hand. lämnar lite till pappa också, hallå ska jag behöva göra allt? nej, just det! hehe...

...

Jag har lovat Filippa att lägga ut bilderna från idag då vi var hos Filippa och grillade men jag är fööör trött nu så jag fixar det nog imorgon.

Nu ska jag sooova, natti natti <3

Puhh!

Jag har sprungit runt som en maddafuckah. Först till möllan och handla vegetabler, bröd and a "little" halalfärs. Allt detta får man för typ 200 spänn. På coop handlade jag också för samma mängd pengar men då får man typ lite chips, coca och glass. Big difference my friend, big difference.
Nu har jag stått och rullat burgare och gjort pastasallad i en och en halv timme så vi får hoppas att mina gäster är hungriga!

Full fart framtå

en perfekt dag att steka sig på playan. Men för mig är det ingen rast, ingen ro som gäller. Först en runda på stan.
Efter en timme kommr jag hem med det här:

A girl gotta do what a girl gotta do! Jag älskar Body shop, deras produkter kanske är dyra, men de är superbra och räcker länge så de är faktiskt väldigt prisvärda. Och nu när de har 50% rea blir det ännu mer prisvärt. Kan starkt rekommendera ett besök! Sen vet ni ju att jag har letat efter sandaler och när jag passerar Claire.dk fångar dessa godingar min blick. sedan visar de sig att de har 30% på Friis Co idag. Jackpot, ding,ding, ding,ding! Man kan säga att jag har hafte en shoppingperiod nu, men idag har jag hittat allt jag behöver så nu är den perioden över. Hrmmhrhmm hoppas att det är snat för det rimmar så fint!

Nu ska jag köpa något annat. Mat till grillkvällen ikväll. Ska ge mig av till Möllan och köpa sesambröd och halalfärs.

Wish me luck!

FAC på Facebook

Cennet Useinovska 

Cennet 
JAG ÄLSKAR DIG!!!!! ♥
 söndag kl. 23:59 

Filippa Eric Northman Åkerman
Filippa
JAG ÄLSKAR DIG MER, världens sötaste och finaste bästis-Cennet!!!! ♥
måndag kl. 09:50

FAC på Facebook

Cennet Useinovska

Cennet 
JAG ÄLSKAR DIG !!!!!! ♥

söndag kl. 23:59
Aya Hameed
Aya 
JAG ÄLSKAR DIG MER ÄN MEST VÄRLDENS MEST UNDERBARA SÖTASTE OCH BÄSTA VÄN! glöm aldrig att jag kommer ALLTID finnas där för dig i vått och torrt ♥
måndag kl. 18:21

FAC på Facebook

Filippa  NCNCNCNC ><

Aya Hameed 
Aya 

asså jag fattar nt va de betyder :O haha jag vet jag e retard :S but I'M PROUD!!! hahaha
för 17 minuter sedan
Filippa Eric Northman Åkerman
Filippa 
det betyder att man skakar på huvudet och säget tutututut. typ. jag ska visa dig live nån gång ;)
några sekunder sedan



Med dagiset till Skånes Djurpark

Idag följde hela dagiset med till Skånes Djurpark. Det var en jobbig upplevelse kan jag säga. De började gnälla och gråta redan efter en kvart på bussen och när vi väl var framme så var det KAAAOOOS UTAN PAAAUS (haha passar bra in här). De var väääldigt sega också. Det tog 5 timmar att kolla på några få djur och äta mat. De måste kolla på varje djur i en halv timme och alla som har varit där vet att det inte är lejon och tigrar man får se utan älgar, bockar och liknande djur. Däremot så fanns det björnar och de stannade vi och kollade på i nästan 1 timme :O Okej jag förstår, de är spännande djur men 10 minuter HÖGST hade räckt inte en timme!!


En flicka ville att jag skulle sätta blommor i hennes hår och visst
tyckte jag att det lät kul, men helt plötsligt började alla flickor
skrika "Jag vill också ha blommor i håret!" och bildade en lång kö
samtidigt som de puttades och gnällde om vem som ska vara först. 
Plötsligt lät det inte så kul längre :( Those evil little bastards :@ 
/Aya

Afrodance

Det var inte så pinsamt som jag trodde att det skulle vara. det var faktiskt väldigt roligt! Kan det bli annat än roligt med rörelser som: krigaren, knåda deg, rumpa, spjutet och dra upp stövlarna? Nu känner jag att en dusch hade suttit fint! sen ska jag hjälpa till och laga maten, en sån sak som jag aldrig hinner om jag inte har lov.

Härliga minnen från köket ;) Aya, Anna und ich bakar pizza!



Tjululu

Med mitt förra inlägg menar jag självklart inte att mina grannar är perversa. Tvärtom, de är alla väldigt trevliga! Men om de råkat titta ut från sina balkonger och fått syn på mig så ber jag om ursäkt ifall jag störde med min bikini.

Nu har jag solat klart för idag, ska cykla iväg och testa dans-afro. Får se hur pinsamt det är...

Sol!

Nu har jag invigt min nya bikini genomm att steka mig på gården. Så himla härligt att ligga i solen och svettas. Äntligen kom den svenska sommaren. Om den är här för att stanna kan man aldrig veta, så passa på och njut!

 Ville dra till bo01 så kallde på gänget. "Nej, jag kan inte, Spanien spelar om två timmar". Så jag fick ligga på gården i min ensamhet. Kändes lite weird först att vara där och sola, alla grannar kan ju liksom spionera på mig från sina balkonger utan att det märks. Men sen sket jag i det. Det är ju en sån sak som är väldigt konstig. På stranden kan jag tänka mig att visa mig i bikini för hela Malmö. På min gård känns det helt plötsligt lite konstigt. Och i en park, njjaaa jag tror inte att jag hade gjort det. Var är det egentligen okej att ha bara bikini på sig?


okej


inte okej?

Flitig som en myra

Det är jag det! Gick upp i ottan (kl åtta) för att gå på MQs VIP-rea. Yes, I'm a VIP! Hehe, det var inte så jäkla lyxigt, bara förhandstur på rean innan affären öppnade för oss som är klubbmedlemmar. Fanns inte precis något att hurra för, men hittade ett par nylonstrumpor.

Sen gick jag vidare till Åhléns och fick återigen det stora nöjet att se när vakten låser upp dörrarna. Intressant fakta: på Åhléns finns det bara ett lås, på Triangeln tre till varje dörr! Så om ni planerar ett rån vet ni var det är lättast. Hittade en bikin där iallafall och sedan en på Stadium. Då hade jag bara en sak kvar på min önskelista: Skor!

Behöver ett par fina sandaler och hittade ett par på Bianco. När den snälla expediten skulle gå och hämta hela paret till mig så upptäckte vi att det bara fanns två högerskor kvar! Vad har hänt där kan man undra? Finns det någon därute som går runt med två läckra vänsterskor? Kan vi träffas och arrangera ett byte kanske? Jag gick vidare till Nilsons men även där var skorna som jag ville ha slut i min storlek. Så lite otur på fot-fronten :(

Mne vilket underbart väder! Det är lika bra att jag säger det nu medan sdet faktiskt är det. Ska ut på taket och sola lite med syrran.

FAC out!


Här är bikinin från Åhléns om någon är intresserad. Hade ni hellere sett mig posa i den? Tssss in your dreams guys. Kanske när jag har gått ner tio kilo. Nä skoja ;)

Vad är grejen med Fotbolls VM?

Var ute och fikade med delar av La Familia från klassen. Vi ville sitta på uteseveringen på Pronto men den var ju såklart full. Men problemet löstes när det började regna för då var det ju okej att sitta inne. La märke till att Mimmi, Olof och jag, som var först på plats, är väldigt trendiga. Jag såg nämligen jätttemånga trios med två tjejer och en kille. Vet att de har härmat oss, hehe.

När Törel, Dunia och Jenny är på plats så frågar jag gänget: vill ni grilla imorgon kväll? Gissa vad de svarar? "vilken match är det då? Aha den, nej den måste jag se!"
Förlåt mig mina kära vänner, men jag kommer aldrig att förstå charmen med massor av män som springer runt på en gräsplan och skjuter en boll mellan sig. Man kanske kunde tänka sig att titta på det för utsiktens skull. Men de syns ju mest som små prickar och när de väl zoomar in med kameran så blir man oftast besviken. Det är inte precis några Alexander Skarsgårds som spelar... ;)
¨
mhm så ska det se ut!


Tjosan trosan

Det är väl ändå helt ok väder? Såhör typiskt svenskt sommarlovs väder: först sol i fem sekunder så man strippar ner till bikini, slänger sig ner på en handuk och steker. precis när man har slutit ögonlocken känner man att det är lite kallt. Man öppnar ena ögat försiktigt och ser bara massor av gråa moln på himlen. Dags att ta på sig allt igen. men då kommer solen fram! Och så vidare och så vidare.

Hur mycket jag än tycker om att göra ovannämnda aktivitet så blir det inte det idag. Ska dra till pronto och fika med La Familia. Vi får se hur många som dyker upp.

FAC out!

Mornings!

Bara för att bevisa för en viss person att man kan blogga när som om vad som skia jag skriva ett helt meningslöst inlägg. Here it goes: 
Idag vaknade jag 10:28. Då blev jag glad för det var det längsta jag har sovit på länge! Jag är ingen morgonmänniska, absolut inte, men jag har ändå en tendens att vakna vid åtta på helger och lov och inte kunna somna om. På vardagar däremot kan jag sova hur länge som helst. Eller hade kunnat om inte väckarklockan hade ringt. Visst är det härligt att ha sommarlov?

Vi hörs senare bloggen!

Första dagen på jobbet

Det var väl ändå ganska kul, eller? Haha nej men det var ändå chill tyckte jag. Det enda jag fick göra var att leka med barnen och äta med dem. Det jobbigaste var nog att vi var ute hela tiden och det var svinkallt så jag frös my ass off! Men barnen var såå gulliga, de hade såna stora puppy eyes, man ville bara äta upp dem :D:D öööver söööta :D:D, haha men de ställde så konstiga frågor som te.x: Varför är du så smal? Är du Gustavs mamma?(vem fan är Gustav, tänkte jag) Varför dricker du vatten? De var runt 2-6 år gamla och jag var med de äldre barnen 4-6 år, alltså de busigaste och mest jobbiga. De kom med sina leriga händer på mina kläder och hällde sand på mina skor :(

Kom hem heelt slut, men efter en timmes vila så gick jag ut till möllan och träffade Filippa, Cennet och Filiz :D. Sedan kom Elna och Cennets kompis Jasmin också och joinade oss. Helt skönt att bara ta det lugnt och sitta och snacka med sina vänner.

Nu ska jag äta för att sedan gå och lägga mig för imorgon väntar en tuff dag med THA KIDZZ!!
Natti natti<3
/Aya

ÖHHHHHHH

walla, jag svär, ät aldrig börek på Campus! Vet ni så illa jag mår? VÄÄÄÄLDIGT ILLA! Så lova mig att aldrig äta den, Aiight? Härligt!

Häng med tjejerna

Träffade äntligen mina bästa bästisar i hela världen, plus tre andra mycket goa tjejer. Det blev en trevlig kväll med lite häng på Möllan, är man gangsta så är man, en pirog på Campus (tror det är därför jag mår illa nu) och till slut en fika på Pronto på Lilla Torg. Verkligen ett av de mysigaste ställena i Malmö!

Här kommer lite bilder från innan idag då jag chillade med Matilda och lille Kalle:

Bebisen somnade på min fot!

Starka tänder...


Matilda och Kalle

ibland undrar man, är han en papegoja eller är han en hund? Världens sötaste och busigaste är han iallafall!

Tack för idag Matilda, det var myyyycket trevligt och supergoda scones!
Tack för ikväll Ayalicious och G-Cennet, uuuuoonderbauuort att träffas som alltid <3

Vill bara avsluta med att säga: JAG ÄLSKAR SOMMARLOV! vad hade jag gjort idag om det varit en vanlig måndag? Just det, pluggat! Men vad gjorde jag idag? Hade det kul, hehe.

FAC out mina vänner :)

Superdag

Vilken underbar start på sommarlovet att leka med Kalle (alltså valpen) tillsammans med Matilda( alltså matte)! Jag är helt slut nu efter dragkamp och springa runt i hela trädgården. Kan inte hittta kamerasladden så jag får slänga upp bilderna lite senare. Nu ska jag dra ut och träffa AC! :D

Hejråå bloggen!

Så jäkla bra det var!

Första avsnittet av TB alltså. Men slutet, som vanligt alldelles för spännande. Jag önskar att jag hade alla avsnitten på en gång. Då så skulle jag ha ett marathon och se på alla tills mina ögon blev fyrkantiga. Och så skulle Eric Northman sitta brevid mig såklart ;)

haha, denna bilden är bara så klockren!

Nu ska jag sticka hem till Matilda och leka med hennes nya valp.
FAC out!

Ohmygodohmygodohmygod!

Jag gick upp kl 04:15 inatt för att söka efter det första avsnittet i tredje säsongen av True Blood. Det var alltså en kvart efter att avsnittet slutat att sändas i USA. Men folk är tydligen lite sega (eller är det jag som är snabb...) med att lägga ut på internet. Men nu har jag hittat flera länkar och håller på att låta det buffras! :D:D:D

Ni kanske kan gissa vad det här betyder? Trogna läsare vet det redan ;)

FAC out!

Boktips!


har fastnat lite för Sarah Waters böcker, hon skriver jäkligt spännande!
Den här boken utspelar sig i 1800 talets England. Sue Trinder, en sjuttonårig Londonbo som försörjer sig på att sälja stöldgods, får ett erbjudande av fifflaren Richard Rivers som hon inte kan motstå. För en fin summa pengar ska hon vara maid åt Maud Rivers, en ung kvinna som hålls inspärrad på en trist herrgård av sin farbror. Richard planerar att förföra och gifta sig med Maud för att få hennes pengar. Gifta sig kommer hon vilja göra, för det är hennes enda chans att fly från sitt trista liv. Sue ska hjälpa Richard att övertyga Maud till giftermål och sedan ska de ta pengarna och sätta henne på dårhus. Men vem är det egentligen som lurar vem?

En mycket spännande och tidvis hemsk bok med massor av oväntade vändningar. Jag kan avslöja att det blir röööomance, men kanske inte mellan de man tror. Finns även som tv-serie från BBC.

FAC på Facebook

Cennet Useinovska

Cennet  OOOOOOOOOOOOOOOH BABY, LET ME SEE YOU SHAKE THAT THIIIIING!! i mean like SHAKE WHAT YOUR MAMA GAVE YA!
fredag kl. 14:00 

Filippa Eric Northman Åkerman
Filippa
HAHA CENNET! ey lady drop it down just wanna see ya touck the ground. Don't be shy girl, shake ur bodyyyy lika a bellydancer!
fredag kl. 22:54 ·
Cennet Useinovska
Cennet 
HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
reeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemiiiiiiix!!!! all the crazy shit we'll do a night, those will be the best memories, we will just let it go for a night, that will be the therapy for us!!!
för 14 timmar sedan ·
Filippa Eric Northman Åkerman
Filippa 
RIVERSIDE MUTHERFUCKAS
DUDUDUDURUDUDRUUU
några sekunder sedan

Dop

Idag var det min färskaste kusin Manfreds dop. och jag hade ingen klänning! Jag sprang till Triangeln och hängde på låset tills det öppnande klockan elva, sedan rusade jag in på MQ, grabbade åt mig alla klänningar som fanns och prövade dem i rasande fart. Äntligen så hittade jag en! Jag köpte också hudfärgade strumpbyxor på Twilfit, 10 denier, och de har inte gått sönder på hela dagen!

Dopet var väldigt trevligt, Manfred var så duktig och grät inte när han fick vatten på huvudet. Mamma, syrran och jag sjöng och pappa spelade piano till den här sången:
Jojje Wadenius – Mitt lilla Barn

Sen fick vi smörgåstårta i församlingshemmet, den vanligaste rätten på svenska barndop. Räkor, lax, bröd, några salladsblad och massor av majonäs. Jag är fortfarande proppmätt. Jag pratde lite med alla gästerna och lekte med näst yngste kusinen Gustav, sen rullade vi hemåt.

Jag posar framför Pildamm som ju ligger precis brevid Johanneskyrkan där vi var.

Sofi och Patrick med sin nydöpte son!

København

Har varit i danmark i sju timmar och övat in ett performance tillsammans med danska teaterelever som, vi sedan framförde på nån ungdomsfestival i Fredriksberg. Det var en mycket speciell upplevelse om man säger så, men väldigt kul! Nu är jag superhungrig, sitter och käkar lite youghurt. Strax är det dags för grillat!
Trevlig kväll mina vänner

MMMMM, jag är så j*la hungrig! (pappa läser bloggen så jag vågar inte skriva hela svordomen)

Skolavslutning


Hugs and kisses, alla säger hej då till varandra. Tänk att ett år har gått så fort!

Kolla bara så glada vi är!
Och hur gick det med betyget då? Jo, tackar som frågar, det gick bra. Mycket bra :)

Det blev ingen traditionell fika och skvallerstund för mig som det var tänkt. Jag var tvungen att rycka in på jubb. Så istället för trevlig samvaro blev det slita i nio timmar. Vi var två som jobbade och det var vääääldigt mycket kunder. Så nu är jag helt slut!

Ja, slut är jag också efter att ha provat igenom hela Mangos klänningsortiment, jag överdriver inte, jag prövade varenda klänning i hela affären. Utan att hitta en enda! Iallafall ingen jag ville lägga 600 spänn på. Dagens I-lands problem: Varför hittar jag aldrig någon fin klänning när jag verkligen vill det?


Tillbaks på gamla goda Söderkulla

Ja, Anna, Aya och jag hoppade på tvåans buss och åkte till vår högstadieskola. Där såg vi på niornas musikal och hälsade på våra gamla lärare. Mycket trevligt och jag kände mig så stor och vuxen. Många minnen växtes till liv också såklart!

Pose framför den "havsvägg" jag glott på varje dag under tre år. Men hissen är ny!

Mitt uppvaknande

Klockan 05:26 hörde jag som ett bankande. Nej, mer som om någon tappade en kortlek på golvet. Nej, inte det heller, mer som när vingar fladdrar. Mer som när vingar fladdrar mot gardinen. OH HERREGUD! DET SITTER EN FÅGEL INNANFÖR MITT FÖNSTER! Den idioten hade flugit in där och satt nu och fladdrade mycket olycksbådande bakom gardinen. Är det här FågelGudens straff för att jag viftade bort duvor från uteserveringen igår? är hämnden nu här för att flaxa runt i mitt rum och hacka ut mina ögon? Som ni kanske förstår så är fåglar inte mitt favoritdjur.

Som en liten flicka sprang jag till mammas och pappas sovrum och väckte dem. När pappa sedan mycket modigt gick för att skrämma bort fågeln la ja mig i hans säng. När han kom in i mitt rum hade fågeln redan hittat ut själv. Men den hade lämnat en lite present i form av bajs på min fönsterkarm. Det fick pappa torka bort och så somnade vi alla om. Synd bara att jag aldrig mer kan sova med öppet fönster.

Hoppas resten av dagen blir bättre!

Klar!

Det blev en flyttkartong full med allt jag gjort från förskolan tills nu och tre kassar fulla med skräp. Så nu är jag rejält trött!

Hann även ha det lite trevligt och fika med mina söta vänner.

Hanan, Mimmi och Dunia
Visst kan man se direkt hur glada och trevliga de är;) 

Vi hade mycket roligt som vanligt. Det som faktiskt är dåligt med att vi inte har några lektioner denna vekan är att jag saknar mina kompisar i klassen. Egentligen är det inte så konstigt, många dagar träffar jag ju mina klasskompisar mer än min egen familj. Men det finns ju inget som säger att vi inte kan träffas utanför skolan och när vi gör det så kan man ju göra roligare saker än att luncha i matsalen. Så jag klagar absolut inte. :D

FAC out!

sommarjobb

ÄNTLIGEN!!!!!
Fick sommarjobb idag på en förskola :D:D:D:D såååå glad hiihi jag hade nästan gett upp hoppet om att jag skulle få ett jobb men idag 10 minuter innan jag skulle hemifrån, ringde de (vilken tur!) och erbjöd mig en plats där som Ung I Sommar.  Och såklart tackade jag JA till platsen. Jag ska börja jobba på måndag, ska bli väldigt kul (hoppas :P)Haha förra sommaren var det ett ålderdomshem och nu en förskola. Jag tror detta ska bli MYCKET roligare med tanke på att de är barn och inte männsikor som är 80+. Måste bara beställa ett registerutdrag så att de vet att jag inte är criminal.
/Aya

Sortera!

Nu ska jag vara duktig och sortera alla mina böcker och papper från skolan. Det är dags att det åker ner i källaren så jag slipper se det mera! ;)

Allt detta har jag släpat hem! men tjo för att jag vill ha de här fula böckerna fullt synliga i mitt rum hela sommaren så att de kan påminna mig om TVÅAN :S Nu är det två månader ledigt innan det är dags för det ju! :D


Pappa och jag var glada på tåget igår!
Pappas oufit: Keps Quicksilver Glasögon Silhouette Kass mobiltelefon: sony ericsson.
Min outfit: Sjal från MQ Leende: ärvt från pappsen ;) Visst är vi ändå lika? Jag har bara lite mindre skägg.

Sound Of Letting Go

Jag cyklade i regnet kl tio imorse för att träna cirkelgym/indoorwalking. Redan när jag kommer fram är jag helt slut och genomsvettig på grund av vind och regn, plus att det rann vatten in i mina skor efter att det samlats i en grop i mina regnbyxor. Så jag var inte på mitt bästa träningssugna humör när jag klev in i salen. Men så sätter musiken igång: Sound Of Letting Go! Och jag blir peppad med en gång :D

Sen satte jag på låten i min speldosa när jag cyklade hem också. Det var väääldigt nära att jag började schteka, schteka, schteka med min arm eller att jag hoppade av cyklen och började MTV-shejka. Men sen tänkte jag att det nog skulle se lite konstigt ut så jag gjorde det aldrig.
David Guetta – Sound Of Letting Go (Featuring Chris Willis;Extended)

jag torterar mig själv...

... genom att gå till stan och kolla runt på kläder när jag inte har pengar :( Det är riktigt jobbigt, för det är alltid så att man hittar allt när man inte har råd och när man verkligen behöver shoppa och letar efter kläder så hittar man inget! 
 Hittade en skiiitfin tröja/klänning i HM idag när jag var ute med Diba. Jag behöver ändå något till skolavslutningen på fredag. Egentligen hade jag bara tänkt ta något från garderoben men vi får se hur det blir :P

  
ÄLSKAR detaljerna på axlarna. Den kostade 299 kr, helt okej om
jag hade haft pengar men tyvärr, jag är student :'(
Diba provade också en rikigt söt klänning!

Vi gillar inte att vara fattiga studenter :(


Dessa klänningar hittade vi på Whoop, suuuupersöta visst?

/Aya

Tisdagkväll mina vänner

och jag är nöjd med min dag. Har åkte tåg till Hässleholm med Daddy-O och pussat på min söta farmor och snälle farfar. det var alldelles för längesedan jag träffade dem, men nu är det sommarlov och jag kan göra vad jag vill!

Bland annat längta ihjäl mig till söndag kväll. Vad händer då? Tredje säsongen av True Blood har premiär i USa. Gissa om jag kommer att sitta som klistrad vid datorskärmen efteråt och söka igenom hela internet efter avsnittet!


VILF, VILF, VILF, ERIC NORTHMAN!
hehe det är väl okej om jag dreglar lite?

FAC out!

KING!

Idag har jag gjort mitt sista prov i ettan och på Pildammsskolan någonsin! Ämnet var matte Algebra och betyget?
MVG! Yes, jag är bara så jäkla glad och fri nu! Sommarlov är det bästa som finns!


Vi avtackade även vår fina mattelärare med vackra blommor, läckra Alladinhjärtan och äkta rysk champange.
Ja di rige di kan! ;)

FAC på Facebook


Filippa Eric Northman Åkerman
Filippa 
o0o0o0o säääxi lady! u own that building! ;)
Igår kl. 18:16
Aya Hameed
Aya
can i get your number hottie ;D?
Igår kl. 21:56
Cennet Useinovska
Cennet
HAHAHAHAHAHAHHAHAHA!!! Well i couldn't own it without u.. ur my friends and u made me whole, one piece and one piece at a time :D ahha, looooove u ♥
Well, i lost my number, so can i get yours? HAHAHAH ♥
för 9 timmar sedan

shopping i burlöv :)

Värsta regn dagen idag! Vad passar bättre då än en shopping dag med Anna.P och Dina :D Vi stack till Burlöv Center och kollade runt lite. Det var skit länge sen jag var där och shoppade! Tyvärr hittade jag inget som jag fastande för, men det spelar ingen roll för vi hade skitkul ändå :D Inne på Hm hittade vi en mobil och det första som då dök upp i mitt huve var ju att lämna den i kassan. Men man vet ju inte hur pålitliga de i kassan kan vara, så vi tog tag i problemet med egna händer och ringde några personer i kontakter som skulle kunna komma och hämta mobilen. "Brosan" svarade inte och ägarens kompis fattade inte va vi snackade om så han klicka? haha Efter en stund ringde ägaren och sa att han skulle komma o hämta den. Han var helt glad och tacksam att vi lämnade tillbaka den så han gav oss hittelön :O. Det kände helt fel att ta emot det för det är ju inget man ska få belöning för. Det är ju självklart att man ska lämna tillbaka saker man hittar. Jag vet ju hur det känns att tappa bort sin mobil och att inte hitta den igen, Verkligen inte kul. Men man blir så glad när man gör något bra för andra, för det är inte alltid man får möjligheten till det.
En kul dag var det iallafall :D

Vi tvingade Dina posa med dessa sexiga (halv) byxor haha


På vägen hem knäckte Anna en bänk med hennes feta röv.
haha vilken tjockis asså!!

Nu ska jag äta lite mat och sedan gå och lägga mig :)
Godnatt<3
/Aya


Biblioteksplugg

Ni måste se bilder:

KING med sin dotter.

Kevin. Skjorta: levis. Gubbkeps: Filippas. Sickness: hans egen.

Jag hittade en intressant sak när jag inte orkade räkna utan bara satt och stirrade ut i tomma luften. Vi satt och pluggade bland självbiografierna. Det fanns en gubbe som hette Herbert Tingsten som har skrivit fjorton böcker om sig själv! Uppenbarligen måste han ha levt ett mycket intressant liv om det blir till fjorton böcker så jag kollade upp honom på Wikipedia. H
an var statsvetare, liberal publicist och författare. Jaha, nu har vi alla lärt oss något nytt idag. Om ni vill veta mer om Herbert gå till stadsbiblioteket och låna de här böckerna:

Trevlig läsning!

Tjosan hejsan

Är tillbaks hemma igen från pluggstund i biblioteket. det var likadant som förra gången: matta, digistive med vindruvor och sickness. Vid fem drog jag hem för jag pallade inte räkna mer, detta vädret gör mig så trött! Iallafall jag stack till MQ för att kolla efter en klänning till min kusins dop. Där fanns absolut ingenting! Det är alltid så: när man verkligen vill ha något så finns det inte och när man istället går i butikerna bara på kul och vill spara sina pengar då finns det helt plötsligt hundratals grejer som man vill ha.

Någon som har sett HIMYM avsnittet där Barney snackar om cheerleader-effekten? Det betyder iallafall att när man ser ett helt gäng med tjejer elelr killar så ser de jättesnygga ut. Men börjar man att kolla på dem en och en upptäcker man att de inte alls var så snygga. Samma sak gäller kläder! Ibland går jag in i en affär och känner: herregud så mycket fint, jag vill ha hela sortimentet! Men sen börjar jag bläddra bland galgarna och helt plötsligt ser inte ett enda plagg köpvärt ut!

denna hittade jag på liunchen igår inne på Mango. Kanske ändå?

Så dum jag är!

Det måste vara bara jag i hela världen som missat detta! Senaste avsnittet av Gossip Girl som kanal 5 sände var ju det sista i säsong tre! Inte som jag trodde, att kanal 5 gkorde sommaruppehåll. men hur kan de sluta så otroligt spånnande!? Så himla taskigt. Åh Chuck Bass, will I ever see you again? :(

buhuhu :'(

vad är det som pågår?!

Försöker vädergudarna dränka oss? Är det änglarna som gråter floder för alla på Borgar skolkar sista veckan i skolan? (vi skolkar inte, vi har inga lektioner faktiskt) Men vet ni vad? Tänk om det regnar så himla mycket nu att det inte finns något vatten kvar till resten av sommaren, bara sol! Njjjjjaaaaa....

Snart bär det av till bibblan för matteplugg med sickies-gänget, sista provet imorgon. Sista provet i hela ettan och sista provet för min mattelärare :(

FAC out!

Ooops!

My bad. Förlåt mig kanal 5, det är inte ni som är dumma.Det är CW, alltså kanalen i USA som gör GG.
HUR KAN MAN GÖRA ETT UPPEHÅLL NÄR FÖRRA AVSNITTET VAR SÅ SPÄNNANDE!?

Självklart för att man ska fortsätta titta sen när de nya avsnitten kommer, jag fattar. Men ändå! Nu ska jag kolla på Glee istället.

FAC out!

sol sol och sooool

Det är sommar på rikigt här, and i'm looooving it :D:D
Idag var hela familjen ute och grillade. Vi grillade kyckling, sååå gott det var. Älskar grillad mat! Efter den härliga måltiden åkte vi till Burlöv Center, men tyvärr var allt där stängt förutom Coop Forum så vi handlade lite där istället. Att "handla" när jag är med betyder mest att köpa massa onyttig mat. Det är ju såå gott, kan inte hjälpa det :(
Nu ska jag gå och äta glass :D och sedan kanske kolla på en film med syster.
Ha en trevlig söndagskväll<3
/Aya

Soft låt

den här är riktigt gullig :)
Kings Of Convenience – I'd Rather Dance With You

Vilka killar alltså! men sjunga kan dom :)

Men varför!

Jag är jättearg på tv 4 och kanal 5 just nu! Först tv 4: för ett tag sen börjar de äntligen visa Glee igen, de visar några avsnitt och seda är det sändningsuppehåll över sommaren. kanal 5 gör precis samma sak med Gossip Girl fast det inte alls är många avsnitt kvar på tredej säsongen nu. Nej, nu blir det kolla på internet som gäller! Tv-bolagen är ju helt dumma i huvudet med sina sändningsuppehåll, förstår de inte att det är på sommaren man verkligen har tid att kolla!


Buhu! Jag vill se detta på tv, inte på megavideo!
Ett tips för att undvika att megavideo säger: "you have watched 54 minutes of video today" när man inte ens har det. Låt hela videon buffra klart och gå sedan offline och titta. Ibland funkar det men det är ändå slechte qualität jämfört med på fancy platt-tvn ;)

En ljuspunkt i mitt tv-liv är att det är exakt en vecka tills True Blood har premiär! DEn ska jag ioförsig också kolla på online men det gör inget för jag har längtat efter detta så himla länge nu!
En liten present till alla tjejer som är intresserade av det andra könet. Tänk vad det finns för oss därute ;)
AHHHHHHHHH!!! :D


Missad sol

Uppskattat antal soltimmar jag missat i helgen: 14 stycken. tänk om jag varit ute istället för att ha jobbat. Då hade jag varit brun som en pepparkaka. Fast jag får se det positivt: jag har ju tjänat så jäkla mycket pengar nu! ;)

o0o0o0o rich girl!


yoooo, yoo yooo!!

MAAAAAAAXAT volymen hemma med massor av gangstoooor musik, känner mig lite cool va :D HAHA!!
Nej men humöret är super! jobbat hela dagen (PUUUH!), imorgon blir det jobb igen, och shoppa!! Varje gång jag jobbar MÅSTE jag köpa med mig något hem =/ hahah inte bra för lönen, men men :D a girl gotta do what a girl gotta do, och i detta fallet är det SHOPPAAAA!! :D
Nu blir det ut en runda, ska ju ta och käka glass i detta underbara vädret!! PUSS, ska nog lägga in bilder sen <3
// CENNEEEEEEEEEEEEEET

Jobb

Nu har det blivit dags för mig att sticka till jobbet så ni får se till att njuta av det fina vädret för mig också! Det som är positivbt med sånt här fint väder är att det nog inte blir all för mycket att göra. Men man ska aldrig säga aldrig....

HA en fin och solig dag!

Boktips!


En mycket spännande och romantisk roman som gör att man bara vänder blad efter blad! Den utspelar sig i England under andra världskriget och vi får följa fyra kvinnor och en man med olika bakgrunder och se hur deras vägar korsas. En sak som gör romanen speciell är att det börjar balifrån, dvs den första delen utspelas 1947 och den sista 1941. Detta gör att man undrar väldigt mycket "varför det är som det är " med alla karaktärerna i början och sedan får man reda på det, alltså väääldigt spännande! När jag läste både grät jag och blev riktigt förbannad! Stora känslor kort sagt. kan rekommenderas starkt!

Vilken härlig dag!

Jag kan bara säga att jag älskar solen! Efter en kort dag med en stor besvikelse drog gänget ner till Västra Hamnen. Ska jag berätta om besvikelsen kanske? Min kära mattelärare som gjort så att jag fått MVG i matte B och C ska sluta! Hur ska det nu gå? Väldigt sorgligt!

Men eftermiddagen på bo01 var Kaos utan paus och det fick mig definitivt på bättre humör. Det var fredagsträff med Anna och Aya, fast Cennet var tyvärr inte med. Däremot var resten av hela Malmö där.
Jag badade två gånger! Det var faktiskt riktigt skönt. Vågade iallafall inte göra som  Olof och hoppa från Titanic. Vilken kille alltså, ncncnc...



Dags att bada med Mimmi och Olof!

Jag sa ju att hela malmö var där ;)
Äntligen sommar eller hur!

FAC out!

RSS 2.0