I don't have time to be busy

Har suttit nu ett tag och skrivit min CAS uppsats. Försöker komma på vad jag vill ha för aktiviteter till nästa termin. Har tänkt kanske gå med i några organisationer i skolan som Amnesty eller Bear the hope och sen kanske bloggen räknas som creativity(hoppas). Det är riktigt tråkigt att skriva uppsats mitt i sommarlovet men jag vill inte göra den i sista sekunden innan skolan börjar. Jag har skrivit typ det mesta nu men har en halv sida kvar att fylla med onödiga ord, ska antingen fortsätta med den snart eller så sparar jag det jag har skrivit sålänge och går och äter kladdkaka (innan någon annan äter den!). Det andra alternativet låter bättre :D hiihiiihooho

SHOPPING

Japp, som rubriken lyder så har jag spenderat dagen med shopping. Var ute med Anna som äntligen har kommit tillbaka från USA, så mycket jag har saknat henne! Vi gick runt i stan och letade efter rean, shhiiiieet så billiga saker vi hittade :O:O köpte en liten väska, en t-shirt och ett diadem från Monki och inne i Ginatricot köpte jag en väska och ett linne. Efter shoppingen träffade vi Cennet och fikade i Espresso House. Vi softade där och snackade om allt och inget, alltid lika kul med dessa tjejer<3
 
Senare vid sex tiden ville syrran ut och shoppa trots att det regnade. Men hur kan man säga nej till shopping när man är på hugget? Och inte ska vädret stoppa oss. Vi cyklade i regnet till Mobilia och inne i MQ hittade jag ett enkelt linne, men jag blev helt kär i färgen, olivgrön. Den passar mig jättebra nu när jag är solbränd.


Mina älskade tjejer! Filippa saknades i bilden <3 


T-shirt - 20 kr, väska - 10 kr, diadem - 10 kr baaaajsbilligt ju :O:O




den olivgröna för 39 kr och den randiga för 29 kr


sist men inte minst väska från Ginatricot för 49 kr :O:O:O CP-billigt juuuuuuuuuuuu


19 going on 90

Idag fyller min syster Noor 19 år, HAPPY BRITHDAY BIG SIS :D Jag älskar dig och kommer sakna dig jättemycket nu när du ska flytta till Polen, kommer sakna våra bråk, haha men helt ärligt vad är livet utan dem? We are born to fight with each other! men det kommer vara riktigt skönt utan dig också mohahaha GONNA HAVE MA OWN ROOM :D FINALLY!!! 
 


ont i maaagen

Kom för en  timme sen hem från Ystad. Var hos mina föräldrars kompisar. Hade kul där men åt såå mycket god mat att jag knappt kan gå nu, haha men det var värt det. Irakisk mat i mitt hjärta! Inte nog med att jag har ont i magen av all mat jag åt så har jag mensvärk så det gör dubbelt så ont, jag vet det e riktigt synd om mig :( Ska fortsätta decka framför tvn resten av kvällen och kolla på Men In Black 2.

Ha en soft kväll <3
/Aya


Daaaaammn, i lööööve Will Smith


i wanna have summer all year long

Såg nyss att jag hade fått ett mejl i min inbox med rubriken "Var först med höstens nyheter" från H&M. Fick direkt en klump i magen när jag läste det. Vet inte om jag vågar öppna mejlet, kommer må ännu sämre när jag ser alla långärmade tjocka kläder :(

Dagens Låt



Har haft denna låten i huvet hela dagen. Älskar neyos låtar. Han har en sådan skön röst!
/Aya

Lomma Strand

Spenderade dagen med Anna.P och Dina i Lomma strand. Vi badade, solade och hade det helt skönt i solen. Stranden där är helt fint och vattnet är så rent. Mycket bättre än här i Malmö i Ribban där det stinker och alger finns överallt. Var jättetrött när jag kom hem men efter ett varmt bad blev det bättre.

Nu känner jag att mina ögon kommer att slockna när som helst så jag ska nog sova.
Godnatt people :)

/Aya


Mys i bo01

Stack till bo01 idag för att säga hejdå till Filippa som ska resa imorgon till sin sommarstuga i tre veckor. Det var tänkt att vi skulle grilla men det blev inte av för det var kallt och vi visste inte hur många som skulle komma, så det blev lite picknick istället. En mysig kväll var det <3


My lovely best friends, love u<3


wake me when it's time to rock

Seg början på dagen, vaknade vid 11 av att någon spelade Christina Aguileras låt Not My Self Tonight högt utanför mitt fönster och jag började nynna med ända tills jag var helt vaken.

Satte på datan för en stund sen och just då jag började känna lugnet ropade mamma att hon har lust att möblera om i vardagsrummet och att jag ska hjälpa till -.- Det är såå svårt att möblera om i vårt vardagsrum för vi har två tresitssoffor och två fotöljer så det blir lite komplicerat. Fattar inte varför vi ens har så många soffor, vi är ju bara fyra i familjen!

Iallafall, nu tror jag jag ska städa garderoben och sedan kanske sitta ute i balkongen och sola lite för min färg har börjat försvinna :$. Mot kvällen blir det grill på bo01 med Filippa, Cennet och många andra härliga männsikor. Kommer bli jättekul :D


Va jag saknar mina älskade Converse shoes, Har inte haft på mig dem på fleera veckor
All kärlek till Converse <3

/aYA


Dagens låt



När jag hör den här låten får jag en bra känsla i magen, den borde vara längre!

Knight and Day

Var på bio och såg Knight and Day efter jobbet. Det är inte en film jag kan rekommendera. Tom Cruise är sten och ska alltid spela rolig. Cameron Diaz bara skriker/hyperventilerar. Man kan faktiskt inte dra upp två bad guys i luften med ett rep om man befinner sig utomhus under bar himmel. Meeeen, det var ändå jättekul. Varför? Dels för att jag var med ett härligt gäng, dels för att Jenny och jag satt ocj kommenterade hela tiden. Hoppas jag inte förstörde någons filmupplevelse av detta framtida oskarsvinnande mästerverk.

En rädd kvinna och en tuff man. är det inte fööör typiskt?


Så blir du av med ett slisk genom ett ord

Jag går hem från bussen. På andra sidan gatan går ett gäng killar och visslar och smackar för att försöka få mig att titta dit. klart så kollar jag inte, tror ni jag är dum? Men inte slipper jag slisket för det. Helt plötsöigt kommer han över gatan.
Slisk: Har du en cigarett
Jag: Nej, tyvvärr inte  (vaddå tyvvärr inte? jag har nån slags problem med att jag måste vara artig hela tiden. säkert en yrkesskada. hursomhelst.)
Slisk: är du säker
Jag: ja, jag är säker
Slisk: vill du ha sällskap?
Jag: Nej, det är lugnt
Slisk: Ska du bara zippa mig sådär
Jag. ja, det ska jag faktiskt
Slisk: Vart är du på väg?
Jag: hem
Slisk: Okej, hej då

HAHA KINGELING! Jag har kommit på det magiska ordet. Vill du bli av med ett slisk säg bara: Hem!


Äntligen tillsammans igen

De bästa bästisarna i hela världen (ja, det låter cheesy, but it's the truth man!) samlades hemma hos Cennet för att käka kladdkaka, snacka om viktiga saker och spela in sjuka videor. Vem vet, aknske dyker den upp på bloggen? Men väldigt kul att träffa mina älskade tjejer igen allafall!

MAT!

Cennet the G och Aya banana

Filipitza och Nettan

Once you go black you never go back.

Din far måste ha varit en tjuv, för han har stulit himmelens alla stjärnor och satt dem i dina ögon.

Vill du Slåss? Kom till City Gross.

FAC out!


Vilken dag!

Jag har jobbat från halv nio imorse till halv åtta nu ikväll. Alltså elva timmar. Öppning och stängning. Ja det är tufft.

Grillning på bo01

Igår hängde jag i bo01, vi stackt tll maxi och köpte lite burgare och engångsgrillar. när vi skulle sätta igång att bränna maten höll vi på att sätta eld på hela västra hamnen för vi hade glömt att ta av kartongen som sitter runt grillarna. Men annars gick allting bar och det var väldigt mysigt. felid´cia och jag badade faktiskt mitt i natten. har inga bildbevis för det var för mörkt. Men här kommer lite andra bilder.

asiat, asiat, svenne, asiat, asiat. KING!

Grillmästarinnan Felicia

MUMS!

Det är cotoure!

Härlig röst



Dagens låttips.
Jag blir på gott humör varje gång jag hör den här låten! Hey girl how ya doin dududdu hörs från datorn  och så ser man ett brett leenede på Filippas änsiikt. En väldigt bra raggningsreplik näst efter "din far måste ha varit en tjuv" såklart!

Onsdag

Idag ska jag jobba lite. Kanske synd när det är så fint väder, m,en fint väder har det ju varit många dagar när jag inte jobbat så det är väl okej. Direkt efter jobbet ska jag cykla som en galning till centralen där jag ska ta tåget ut till min farmor och farfars sommarstuga. Så vi ses om ett par dagar.

FAC out!


solglasögon

Igår var jag i Västra Hamnen för att fika och säga hej då till Olof. Ni vet vilket väder det var i Malmö igår, mulet. Så jag cyklade för en gångs skull iväg utan mina solglasögon. Det skulle jag inte ha gjort. Det var den värsta sortens kisväder. Jag satt och knep ihop mina ögon i tre timmar! Aldrig mer.


Såhär ska det se ut! Ahhh, så skönt.

Hej då Olof

Buhuhu, idag åker min brawr Olof till Australien på språkresa. Han kommer inte  tillbaks förren i september! jag önskar dig en underbar resa Olof, lär dig surfa och prata med en gullig australiensisk accent!


Olof, ett lejon och jag

quality time with mom

Nu när pappa och syster har rest så är jag och mamma själva hemma. Känns lite skönt att vara med mamma och kunna prata med henne och umgås, men samtidigt så saknar jag redan pappa och Noor. Men om mindre än en vecka är de tillbaka.

I fredags var ju sista dagen på jobbet. Det känns jätteskönt att mitt sommarlov äntligen har börjar på rikigt, så inga fler tidiga morgonar på fleera veckor :D Men konstigt nog så känner jag mig lite lost. Jag vill hinna med så mycket men det känns som tiden bara rinner iväg. Jag vet att det låter tråkigt men jag ska nog göra en planering på vad jag behöver göra under sommaren. Får börja imorgon med det, idag vill jag bara chilla! Ska nog kolla på en film med mommi och äta MASSOR med chips :D Juste, idag köpte jag räkchips :O jag vet det låter konstigt men jag ville prova den. Det luktade mycket fisk kan jag säga, men annars var den faktiskt god!


Syster och jag för några månader sen, Älskar dig världens bästa syster <3
/Aya


True Blood

Jag tittade nyss på fjärde avsnittet i tredje säsongen av True Blood. Jämfört med de andra säsongerna så är den här definitivt mycket mörkare, Sam kämpar med sina alkoholiserade föräldrar, Sookie och Bill är över och han har helt tappat viljan och leva och Tara är fångad och torteras av en hemlig agent vampyr. Men jag älskar fortfarande varenda minut av serien, fast den är väldigt hemsk och, jag måste erkänna, ganska läskig.

Höjdpunkten i avsnittet var en löööövmoment mellan Eric och Sookie. Fast det visade sig vara en dröm.

¨
Här har vi Sookie och Alcide, en av nykomlingarna denna säsongen. En varulv faktiskt som pratar med en väldigt grov och manlig röst. Det är kul med lite nya karaktärer tycker jag

FAC out!

Fotbollskväll

Återigen var det samling hemma hos Olof för att avnjuta en härlig fotbollsmatch. Det var jag, mimmi och nio killar i åldrarna elva till arton. Så testosteronet var på en ganska hög nivå.

Fotboll är alltid tråkigt men den här matchen tog priset. Det var något av det segaste jag har varit med om. Sen när det äntligen blev mål var det Spanien och inte Holland som gjorde det. Inte för att jag bryr mig jättemycket, men mina 25% tyska gener kommer aldrig att förlåta Spanien för att de slog Deutschland.

Lilla Al Fadji

Den killen är överskön! Jag skrattar så himla mycket varje gång jag bara ser hans äännsikt eller ännu bättre när han öppnar sin mun och börjar snacka. Vilken svenska alltså! Har ni inte hört på hans radioprogram, gör det nu! Går på fredagar kl 16.30 i p3 eller så kan du lyssna här efteråt eller ladda hem som podd:
http://sverigesradio.se/sida/default.aspx?programid=3473



HAHA jag pissar på mig! :D

Det ser ut att bli en härlig dag

Solen skiner, måsarna skränar och fåglarna kvittrar. Vem sov gott igår räcker upp en hand! Själv så hade jag fönstret öppet till max och inget täcke så till slut gick det. Vaknade klockan 8 imorse, kom på att jag ställt min klocka så att jag skulle hinna springa innan det blev för varmt ute. Men jag somnade om istället...

Jag saknar Grekland, där hade jag iallafall en fläkt när jag skulle sova ;)

SCHTECK!

Verkligen, verkligen stekvarmt. Jag satt här vid datorn imorse och svettades. Sen var et dags att göra något.
- Mamma, jag sticker ut och springer!
-Springa? Filippa, vet du hur varmt det är ute? Kolla på din termometer.
gjort mig till en värmetålig super-woman. Istället kom min kära barndomsvän Felicia hit ändå från Skanör. Vi snackade om viktiga saker, solade och badade på bo01 såklart. Där var det mycket skönt att ligga i solen och sedan svalka sig i böljan den blå. Här på mitt rum är det inte lika skönt att vara. Men det är väl priset man får betala för att ha så underbart väder, och det är jag absolut beredd på att stå ut med.


För såhär glad blir jag när det är fint väder!

FAC out!

Iste


1. Brygg det te du tycker bäst om och gör det ganska starkt. Jag gillar Earl Grey för det drack jag varje morgon när jag var i Tyskland.
2. När teet är klart sköljer du av en citron, skär upp den i klyftor och lägger den i en karaff.
3. Häll i så mycket socker du vill ha.
4. Häll teet i karaffen över citronerna och sockret.
5. Låt det svalna.
6. Servera i en take-away mugg du fått med dig från jobbet med massor av is i. Njut!

Tillbaks i stan innebär bo01

Japp, för oss Malmökids är det hänga i Västra Hamnen hela dagarna som gäller under sommarlovet. Varje förmiddag när det är fint väder börjar sms-kedjan: "Bo01?" "Självklart brawr, vi ses där". Det är ett plus att det är så fint väder, men har man paraply så är regn inget hinder.

Jag tycker nästan lite synd om dem som har köpt svindyra lägenheter därnere för att kunna bo precis vid havet, och så kan de knappt ta ett dopp utan att vada sig fram mellan massor av ungdomar som spelar boll, grillar på engånsgrillar, pumpar hög musik på sin mobil och hoppar från Titanic. Men, bor man på Malmös Flashigaste plats kanske man får förvänta sig att det finns andra som vill vara där också. Stan tillhör ju alla, eller hur!

Såhär såg det ut när Diba fyllde år och hon bjöd på grillad kycklingkorv :D

Äntligen fick jag träffa Aya igen. Och Cennet också! Har saknat er som bara den!

Drömmar

Jag brukar inte drömma så ofta. På natten alltså. På dagen brukar jag drömma bort mig hur mycket som helst. Men för att komma till saken: häromnatten hade jag en väldigt intressant dröm. Jag träffade nämligen min celebrity-crush number one. Ja, vem tror ni att jag menar? Alexander Skarsgård såklart! Vi satt på någon restaurang och pratade, väldigt mysig stämning. Så berättar Alexander för mig att han tänker sluta spela Eric Northman i True Blood, han har tröttnat. Jag blir helt hysterisk och ber honom fortsätta: "du är som född för den rollen, snälla, sluta inte" Sen vaknade jag.

Tänk om jag var en sådan lycklig person som vet hur man styr sina drömmar. Då hade det kunnat bli riktigt roligt...

Nä men hej på dig!


I'm back in business!

Hello ladies and ladiesfriends!
Jag är tillbaks i världens finaste stad (eller?) MALMÖÖÖÖÖ! Borta bra, men hemma bäst. Jag har haft det mycket trevligt i Grekland: solat, badat, ätit god grekisk mat och umgåtts med min underbara familj.


Här håller jag en bläckfisk! En grekisk dykare simmade runt en stund i vattnet, sen kom han upp med den här lilla krabaten och gav den till mig. Vad ska man säga då liksom? Tack? Det var iallafall en spännande närkontakt med naturen ;)

paaain!!!

Varje männsika som inte har haft tandställning kan vara tacksam och glaad. Det är ett helvete!! Var hos tandläkaren idag och nu värker som faan i mina tänder och jag kan knappt tugga ordentligt. Det går över om ett par dagar men ändå it huuuurts :( Längar till september 2011 då åker den aaaav :D:D 

/ÄyÄ :F

david villa is the kiiing!!!

Guuuud vilken dramatisk match!!! 3 Straffar och fortfarande inget mål, sedan i sista 10 minuterna gör Villa mål efter 3 stolpträffar. Jag kan inte säga annat att jag ÄLSKAR fotboll. David Villa är ju kung. Utan honom hade Spanien inte ens varit nära kvartsfinal. Definivtivt min favoritspelare i VM detta året!

 



/Aya


seeeg...

... e jag på att blogga!!! Haha jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, livet har lixom varit chill haha det e sommar ju! Nu är det också bara en vecka kvar tills jag slutar mitt sommarjobb :D LÄNGTAR!!! Har vaknat varje dag 6.30!!!! Men jag klagar ändå inte, har blivit solbränd på grund av jobbet :D Sitter här nu och är täppt i näsan? Vet inte varför men det stööööör mig!! Neseril? Vaaar gömmer du dig??

Nu ska jag äta jordgubbar och kolla på kvällens match
Ha en fortsatt fiin fredagskväll :)
/Aya

RSS 2.0