I'm alive..

hahaha 100 år sen jag var inne här känns det som!! Har varit värsta nörden och nördat mig framför skolböckerna i nästan två veckor :O Sov nästav varje dag vid 2 och vaknade vid 7 vilket bara gjorde mig ännu tröttare, och nu är det bara två prov och en redovisning som skiljer mellan mig och mitt underbara SOMMARLOV :D:D

Denna helgen har varit helt chill. I fredags så var det borgar dagen = inga lektioner. Hahaha vi bara vandra från pildamm till Borgar i ösregn och skrek "VI E BORGAR FRÅN SÖDER, VI E GRÖNVITA BRÖDER" o alla männsikor kollade snett på oss :S haha men, ändå jag vandrar hellre i ösregn än att ha lektioner :D Sen blev det fika som vanligt med mina älskade vänner. Mysigt som alltid då man kan sitta o snacka gossip o allt annat tjejsnack<3

Igår hade vi tjejkväll hos stephanie. Vi ordnade en lite sen överrasknignsfest till Caroline som fyllde år för en vecka sen. Vi gjorde pizza och åt världens godaste chockladtårta som Stephanies mamma hade gjort. MUUUMMMS!! En VÄLDIGT mysig och roligt kväll var det<3



Hahaha helt random bild :P Ingen var förberedd


Två vääldigt normala araber!!


Imorgon har jag tyskaprov och jag har inte öppnat boken ännu :S Satt och snacka nyss med Anna.P om hur mycket jag hatar tyska. Det är en obeskrivlig känsla!! Men som tur är imorgon min sista tyska lektion för alltid jeeppiiee :D:D:D:D:D:D  Nu ska jag in och duscha.
Puss o kram<3
Aya

Eurovision!

Det var dags igen och vi samlades ett helt gäng hemma hos Mimmi för att kommentera och betygsätta låtarna, snacka, göra sick-videos och käka kladdkaka. Mycket trevlig kväll, ja det var kaos utan paus!

Gänget!

The gifted woman from Armenia. Hon hade stora hrmhrm lungor.

Killarnas favorit. de blev inte alls glada när Tyskland vann! Var är stoltheten? ;)

"Sie kann überhaupt kein Englisch, sie kann nicht Tanzen, sie hat nicht den Lied geschrieben" Så lät det från tyskarna istället för JIPPIE! Jag tyckte hon var söt. "I don't think I am strong enough to hold this" Naaw hehe.

Vi avslutar med lite sexy faces by Ich, Dennis und Erik ;)


Ausflug

Kingig fest igår men är väldigt trött nu. Somande vid halv fyra och vaknade halv åtta. Varför? Min kropp är ju helt dum i huvudet! Fattar den inte att jag vill sova ut?

Idag har hela familjen tagit med Jonathan på utflykt till Ale Stenar

Jamen kolla! det blåste rejält kan jag säga... Tro mig om ni vill men det är helt sant, vi badade!

Nu ska vi strax hem till Mims och Erik och kolla Eurovision!
Trevlig kväll mina vänner!

kaos utan paus!

haha, idag var det borgardagen och vi stackars elever tvingades gå i ett pinsamt tåg till Borgar från pildamm i ösregn. jag var genomblöt när jag kom fram och så var hela saken, vad som nu skulle hända, inställd! alla aktiviteter skulle ju vara utomhus. och hur är vädret nu? just det, strålande solsken. om jag var arrangör hade jag KOKAT!

mimmi och jag tog med våra tyskar till esspresso house istället och satt där och chillade. sen kom aya, anna och cennet förbi och så var hela gänget samlat. våra tyska killar gick runt i stan lite medan vi satt kvar. skönt att kunna ta ett tjejsnack på svenska!

Nu ska jag börja fixa mig för ikväll är det dags att festa med tyskarna!

Jamen det är kaos utan paus när man är med det här gänget ;)
Mims, cennet, Aya, Anna ni är alla KING!



Torsdag

Har varit igång hela dagen! Frukost tillsammans med Jonathan och sen till skolan. Där var det lite lektioner och alla våra tyskar var medn. På kvällen gick vi till Borgar där SPIE hade förberett en Internationell afton. Det innebar middag, lekar utomhus och sedan disco i matsalen! Det var faktiskt väldigt kul. Seadn stack de flesta av oss till Västra Hamnen. Det var en jättevscker kväll och solen sken. Jag kände på vattnet och det var faktiskt inte så kallt! Men jag var inte så galen som tre idioter som badade! jag fattar inte att dom pallade! Nu sitter jag och Jonathan och käkar lite mackor och har det mysigt.

Myyyys :)


Tjenixen, vilken dag!

Först skolföreställning, sen hem och städa. på kvällen sista föreställningen någonsin för föräldrar och vänner. Det gick mycket bra och det var väldigt kul men samtidigt sorgligt att det var sista gången vi spelade en midsommarnatts dröm. Det har varit jättekul, speciellt eftersom vi samarbetade med musiker.

Efter föreställningen gick jag till Mims och hämtade Jonathan, min tyska utbytesstudent som kom idag. Himla kul att träffa honom igen och välkomna honom till vårt skinande rena hem. Vi har ätit tillsammans hela familjen och haft det så trevligt. Nu är det dags att lägga sig, är väääldigt trött!

FAC out!

falsk rätt igenom..

I 7 år har du varit min vän men nu sviker du mig betyde inte vänskapen något för dig?


jag var den bästa vän du någonsin haft va det bara för att ta all min kraft. Bettyde vår vänskap blott bara lek för dig varför svek du mig. Falsk vissa du dig va och inget att ha.


Din lek är nu över och vår vänskap lika så ditt syfte med dessa år jag nu förstår.


Jag skulle finnas för att trösta och lyssna på dig men minna känslor betyde inget för dig.


Tack för inget du falska vän kom i håg att vänskapen kommer aldrig igen.


Då du står där ledsen och  sårad och saknar en vän kom då i håg hur du svek just din bästa en.


Föreställning 1

Idag var det premiär. Allt gick skitbra, det enda som var dålig var publiken. vad mer kan man säga än: sorgenfri OCH sofielund. En klle kastade ner en sten på scenen. en sten, det är ju livsfarligt! Som tur var inte mot mig, men iallafall! Hoppas vi åfr trevligare publik imorrn. På kvällen kommer det iallafall att vara det för då är det föräldrar och vänner som kommer. De gillar ju allt man gör ;)

FAC out!

bild tagen av Sandy, mycket skillad fotograf och klasskompis :D

Träning med syster

är det bästa som finns! Maja och jag är på ett helt vanligt Friskis-medelpass. Men som alltid gör vi det vår style. När alla andra gör klivåtsidan-paus-klivåtsidan gör Maja och jag klivåtsidan-MTVshake-klivåtsidan. Maja, du är Världens bästa syster!


Senaste GG

Igår kväll satt jag och min kära syster Maja och kollade på Gossipp Girl som vi brukade. Vårt gemensamma hatobjekt är Jenny Humphrey: slampig klädstil, ingen hjärna och bitchig attityd.

Varje gång hon kom i bild sa Maja: "kolla, vilka äckliga bröst!"
Jag dog av skratt! Det är svårt att undvika att kolla på dem för hon har ju alltid klänningar där de håller på att poppa ut! Vad tror ni, the works of mother nature or a plastic surgeon?

Tjoho!

Detta var min första och sista riktiga skoldag denna veckan! För imorrn och på onsdag  är jag ledig och ska spela föreställning, sen på onsdag kväll kommer tyskarna och då har vi typ inga vanliga lektioner torsdag och fredag! alltså, det är inte alls långt kvar till sommarlovet nu.

Jag vill be om ursäkt till Cennet för att jag la upp fel bild, som sagt det är inte hennes nya span på bilden utan någon annan. SORRY! :P


VÅR! och nu skiner solen också :D

a couple of days in a couple of words..

Tänkte sammanfatta min helg lite grann..

Min fredag började med att jag gick i skolan, missade idrotten (eftersom jag pratade med min svenska lärare, som för övrigt gav mig ÅÅÅÅÅÅÅNGEST, men men don't worry be happy :D).. Sen bar det av hem till Gustav, där satt vi och plugga på vårt arbete som jag har imorgon och som ni märker så sover jag inte.. Är FÖR nervös :( och FÖR trött för att sova (vet att det låter konstigt.. men det är sant?).
Sedan blev det fika med världens bästa vänner och mina underbara, älskade och bästa töser.. ÄLSKAR ER!!!! Alltid lika kul.. Där Skrattade vi ihjäl oss och spanade in my new husband, snacka om att jag ska CAMPA I PAUUUUS! (Fast det är inte han på bilden som Filippa la upp :P hahaha).
Sedan blev det plugg, och runt elva-tiden gick jag och Matea till Burger King för att möta upp Sandra efter hennes jobb, och äta.. And let me tell you, it tasted DELICIOUS!!!
Lördag: JOBB!!!! (SÅ trött jag blev). Sedan grillade jag med Fanny, tog oss en evighet att grilla med en engångsgrill, but in the end we made it!! och maten var RIKTIGT god i must say. GRYM grillare är min G :D! Sedan kom Matea förbi, vi satt ute ett väääääldigt bra tag och det var SJUKT mysigt :D! Sedan blev det hem till Robin och softa med Nima.. I missed my fisk, alltid lika kul att träffa honom :D !
Söndag: JOBB!! Efter jobb, plugg med gruppen, sedan hem till syrran fira hennes födelsedag!! SJUKT KUL! Sedan hem och plugga igen..
well that's about it..
JUSTE!!! imorgon, blir det nog shopping tur med Nilay.. YES! jag lovar att uppdatera.. PUSSPUSS!!
// CENNET

Boktips!

jag blev lite inspirerad av http://madaboutzooey.blogg.se/ där Elvira publicerat lite boktips. Så jag tänkte skriva om den boken jag läser just nu. Ni som känner mig vet hur jag är med vampyrer, Cennet har till och med kommit på ett nytt ord till mig: VILF. Tänk på MILF eller DILF så fattar du. Så den boken jag läser just nu handlar om just vampyrer.

Definitely Dead är den sjätte (!) boken i Charlaine Harris´ serie om Sookie Stackhouse, en blond servitris med telepatiska förmågor. Det är dessa böcker som HBO's tv-serie True Blood baseras på. Böckerna utspelar sig i dagens Louisiana, fast i Sookies värld har vampyrerna "kommit ut ur kistan" och dessutom kryllar det av andra supernaturliga varelser som ännu inte avslöjat sin existens.

Detta öppnar självklart upp för många äventyr bland vampyrer, varulvar, hamskiftare och älvor. Behöver jag nämna att alla är dödligt snygga? Jag har läst alla böckerna i serien och de är inga litterära mästerverk som förtjänar Nobelpriset precis. Men de är spännande, roliga och har massor av juicy details. Dessutom är böckerna ett väldigt bra tidsfördriv i väntan på att nästa del av True Blood ska komma ut. Vem har sagt att man måste läsa djup och mörk litteratur hela tiden? Det får jag nog att läsa av min svensklärare, tack så mycket ;) Så för er som gillar heta vampyrer är de här böckerna ett måste! Dock en liten varning till alla Twilight-fans: vampyrerna här är inte alls lika snälla som Edward...

Titta noga på den här bilden

från i fredags:

Vad som verkar vara en helt vanlig bild på Anna och mig...

Är i själva verket en snake-bild på en kille Cennet spanade in. Vi som känner henne Know how she feels about black-guys;)

Äntligen är det över!

En smärtsam repa är över. Tänk er att genomlioda timmar av väntan och irritation medan solen skiner utanför fönstret. men nu är jag iallafall hemma och har lyckats få lite sol på näsan. Jag satt ute på taket utanför vårt köksfönster, livsfarligt men härligt. Nu blir det familjemiddag.

Trevlig kväll!

Ångest!

Nu är jag klar med mitt rum. har precis tagit en dusch för jag blev riktigt svettig. När jag kollade på termometern fattade jag varför. DET ÄR TJUGO GRADER UTE!!!
Ångest att jag ska vara instängd i en reploklal den bästa tiden av dagen! :(

Ni andra får njuta av solen för mig med!

Städa!

Just nu håller jag på att dammtorka hela mitt rum. det är vid sådana tillfällen som man upptäcker hur mycket skräp man har! Hela mitt rum är fullt av värdelös skit. När sommarlovet kommer ska jag rensa allt, alla lådor, alla bokhyllor, hela skrivbordet´. Genast kommer jag att känna mig som en friare människa utan tyngden av massor av obetydliga materialistiska ting på mina axlar. Men jsut nu pallar jag inte det, dammtorkning och dammsugning får duga. För att hitta inre lugn kollar jag istället ut genom fönstret:

Tjusigt va?


Arrghhh!

Så går Aya, Anna och jag på stan i godan ro. Vi ser ett bord till vänster om oss med skor. På bordet står det Nice Price. Såklart att man går fram och kollar. Men inte får man titta i lugn och ro! Nej, två omogna kills ska komma bakom oss och säga: "Oh my gaad så fina skor" med en sån röst de föreställer sig i sina små hjärnor att tjejer använder. Till de killarna och alla andra sådana arroganta målbrottsoffer med fettigt hår vill jag bara säga:

MC Hammer – U Can't Touch This

Och ni kommer aldrig någonsin att få röra vid någon tjej om ni fortsätter bete er på det otroligt omogna viset! Tror ni att alla tjejer är små bimbos som bara är intresserade av shoppingP Tror ni att någon kommer att vilja ha er när ni har sådana åsikter? 

Ibland blir jag bara så trött.

Försöker...

Fredagströttheten börjar att slå till. Det har varit en låååång vecka. Men nu är den över. Dock blir det inte mycket vila för mig i helgen, ska ha teter-repa både lördag och söndag, städa hela lägenheten (Jonathan kommer ju på onsdag!) OCH skriva uppsatts och labrappporter.

Efter fikan stack jag hem till moster. morbror och min lille kusin. Han låg i mitt knä och snackade med sin gosse-uggla och log. Han har världens finaste leende! Att se honom får mig alltid på topp-humör. Det börjar dock sjunka lite nu, för det är dags att sätta igång med plugg...

Såhär såg jag ut när vi fiksade idag. Man vill ju inte att alla fans och papparazzis ska känna igen mig.

FAC out!


Fredagsfika!

Vår tradition av att träffas och uppdatera varandra rullar vidare. Idag var vi på Paus och vi kunde sitta ute! Helt underbart att träffa mina favorittjejer som alltid.

Hihi, en typisk bild på gänget!

what is life?

WHAT IS LIFE?

Life is an Adventure ... Dare it
Life is a Beauty ... Praise it
Life is a Challenge ... Meet it
Life is a Duty ... Perform it
Life is a Love ... Enjoy it
Life is a Tragedy ... Face it
Life is a Struggle ... Fight it
Life is a Promise ... Fulfill it
Life is a Game ... Play it
Life is a Gift ... Accept it
Life is a Journey ... Complete it
Life is a Mystery ... Unfold it
Life is a Goal ... Achieve it
Life is an Opportunity ... Take it
Life is a Puzzle ... Solve it
Life is a Song ... Sing it
Life is a Sorrow ... Overcome it
Life is a Spirit ... Realize it
// Cennet

Nämen vilket underbart väder!

Idag fick jag tillbaks mitt NP i engelska, MVG igen! Så nu har jag gjort ett hat-trick denna veckan. 

Har det inte varit helt fantastiskt väder idag? Jag satt ute på gården i linne och svettades! Svettades gjorde jag också på ki-box passet jag och Jackie var på. Så jäkla jobbigt! Tänk er: en minut sit-ups, en minut planka, en minut sit-ups, en minut planka och så vidare! magträning i tio minuter! Ja, det blev six-pack direkt.

FAC out!

Forts: Facebook är en dödlig fälla 2

Jag lovade Aya att jag skulle publicera hennes diss tillbaka också:

Cennet Useinovska
Cennet Useinovska
AHAHHAHA tycker låter PERFEKT!!! puspussssss ♥ ♥ ♥
Igår kl. 21:52
Aya Hameed
Aya Hameed
hahahaha jaså filippa, så du menar att jag är sån tjockis som sitter hemma o äter i två timmar? haha skoja babe :P men vi får se, de e ändå sant, skulle ha varit inne på facebook eller kollat på tv :P
Igår kl. 21:53
Filippa Eric Northman Åkerman
Filippa Eric Northman Åkerman
haha just det var vad det jag sa! ;P
Igår kl. 21:54 ·
Aya Hameed
Aya Hameed
eyy va ni ska bomba mig :O hahaha men jag hör av mig imorgon ;)
Igår kl. 21:59
Cennet Useinovska
Cennet Useinovska
neeeeeeeeeej inget hör av sig och blablabla...!! Fredag ses vi.. jag har saknat mina tjejer.. alla samlade tillsammans ♥ .. VARENDA DAG nu när solen skiner tänker jag på att jag vill hitta på något med er.. men jävla borgar tar all tid.. SNART SOMMARLOV WIIIIIIEEE, no school, då kan vi träffas :D:D ♥ ♥ ♥
för 20 timmar sedan
Aya Hameed
Aya Hameed
åhh babe :( HATA BORGAR!!!! Men jag snackade idag med Filippa and I'll be there;) Vår fika time är ändå viktigast!! Man behöver snacka ut sig. Vi gråter tillsammans, skrattar tillsammans och har alltid sååå roligt så nej JAG KOMMER :D♥ ♥

Walt Disney

okej måste börja med att ÄLSKA inlägget under.. HAHAHA när jag läser igenom det inser jag hur jäkla mycket jag älskar my girls, och hur roooooliga vi är tillsammans :D:D:D!!
Vad gör man när man inte kan somna.. Jo svaret är tittar på någon gammal Disney film.. Jag älskar Walt Disney, och kommer aldrig växa ifrån Disney-filmerna.. Älskade dem som liten, nu och jag kommer med hundra procents säkerhet kolla på dem med mina barn i framtiden.
Inatt blev det en klassiker, Beauty and the Beast <3!
// Nu blir det natti natti från min sida, kram!  Cennet

Facebook är en dödlig fälla 2

Cennet Useinovska

Cennet Useinovska
HAHAHAH!! utan min naivitet och utan en pessimistisk Cennet.. yes i know you missed me AHAHAHA (självförtroendet på topp, or what?) Nej skojar bara med dig honey bunny.. Du? Fredag kommer du väl? PUSSSSSS ♥
för 3 timmar sedan
Filippa Eric Northman Åkerman
Filippa Eric Northman Åkerman
fredag? vad händer på fredag min söta vän?
för 46 minuter sedan ·
Aya Hameed
Aya Hameed
filippa vår fika time, remember? men tjejer jag tror inte jag kan denna gången :(
för 12 minuter sedan
Filippa Eric Northman Åkerman
Filippa Eric Northman Åkerman
ihhh? kanske att jag inte kan heller. Ni vet måste städa hela lägenheten innan jonathan kmr
för 11 minuter sedan ·
Aya Hameed
Aya Hameed
åhh, när kommer han? :D
för 10 minuter sedan
Filippa Eric Northman Åkerman
Filippa Eric Northman Åkerman
om exakt en vecka
:D
för 10 minuter sedan ·
Aya Hameed
Aya Hameed
ohh så kul :D vi måste träffa han också :D
för 8 minuter sedan
Cennet Useinovska
Cennet Useinovska
VAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA KAN NI INTE?!?!?!?!?! JAG LOVAR JAG KOMMER FÅ PANIKÅNGESTATTACKLEDSENGRÅTSNYFTKROKODILTÅRAR!!slutaaaaa.. Ni MÅSTE komma fifan, har ju inte träffat er på skit länge :(:(:(:(
för 8 minuter sedan
Filippa Eric Northman Åkerman
Filippa Eric Northman Åkerman
ja, han får följa med på vår fika.time :D
för 8 minuter sedan ·
Filippa Eric Northman Åkerman
Filippa Eric Northman Åkerman
cenent babe, vi träffades förra fredagen
ok men jag kommmer ändå, för din skull ;) men då måste du oxå komma aya!!!
för 4 minuter sedan ·
Aya Hameed
Aya Hameed
jag vet gumman, jag vill också så gärna träffa er men jag kan verkligen inte, jag ska plugga, har tre prov till nästa vecka o jag har inte börjat plugga till någon av dem :( riktigt helvete!!! det kommer vara så de kommande två veckorna :'(
för 3 minuter sedan
Filippa Eric Northman Åkerman
Filippa Eric Northman Åkerman
naaaw babe. Men vi kan träffas i en elr två timmar bara. K0om igen du hinner, du skulle ju ätit hemma oxå!
för 2 minuter sedan ·
Cennet Useinovska
Cennet Useinovska
JAAAAAAAAAAAAAA KING!!!! en timme hinner man ALLTID! så tast AYA.. KING ÄR DU LIPPSEN, svär på allt ♥ ♥ ♥ ♥
för ungefär en minut sedan
Filippa Eric Northman Åkerman
Filippa Eric Northman Åkerman
haha du är king. ok ska logga ut från face, too much distraction...
men aya this conversation is not over, kmr bomba dig imorrn i skool. o cennet vi hörs om när , var, hur. PÖSS♥ ♥ ♥ ♥

Facebook är en dödlig fälla

Istället för att skriva på min beryktade uppsats chattar jag med Törel på Facebook. MEN vi rättar faktiskt varandras meningar!

Törel:
In dem Wald hört Siegfried ein Drache

ska det inte stå einen?

Jag

einen? jo eller hur????

Törel 

någon hör
vem hör sigfried
hör vad? en drake

eller jag vet inte

Jag

ja eller hur ändra!

Törel 

JAG hade skrivit einen

men om det är rätt eller inte.. det är frågan

Jag

JAG också

ja eller hur ändra!
Törel 

JAG hade skrivit einen

men om det är rätt eller inte.. det är frågan

Kolla bara så intellegenta vi är! Om en halvtimme ska jag ge upp för då är det True Blood! Behöver min vecko-dos av Eric Northman för att överleva resten av denna vecka...


ounnsdaaug

Det var dags för ännu ett MVG! I tyska denna gången. Men plugget goes on ändå, ska skriva lite på min tyskuppsats nu. Annars har jag haft teater i eftermiddag, snart är det föreställning! Det är verkligen energikrävande, men jag har fått mig en boost av middagen. Pappa gjorde smeten och jag stekte raggmunkarna. Mycket fett ska det vara i stekpannan!

FAC out!

Sunshineeee

Gud va fint väder det har varit idag, tills kl 4 iallafall haha sen blev det mulet¨men ändå typ 20 grader varmt :D :D Mee looooove ;)

Sitter just nu och dricker en 500 ml Burn, haha man lär sig av sina misstag. Igår var en katastrof dag, var heelt off, men inte idag! Känner jag mig väldigt pigg just nu.
Ska nu fortsätta plugga svenska, har prov imorgon om medeltidens litteratur (såå roligt.... NOT!!)
Ciao
/Aya

Betty och jag idag på labben, hiiihii visst är hon fin?

Mmmmm..

Dagen har jag spenderat med att göra nytta i skolan, för första gången på en evighet känns det som :P..
Gjorde muntliga nationella i engelska, gick väl helt okej.. men inte så bra.. använde lite svenska ord här och där =/ hihihi.. Sen blev det hålla på med hållbar utveckling, min grupp är underbar!! Blev en hel del skratt idag :D
Två dagar i rad och jag är på TOPP-humör =) !
Sitter just nu framför datorn med marabou och juice.. Mmmm.. och har precis kollat på Vampire Diaries.. OMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMG!!!! är allt jag har att säga.. Alla som inte följt serien, GÖR DET!!!
// Cennet

sömning :(

Jag är såååå sömnig just nu, men jag måste hålla ögonen öppna för jag måste plugga. Har jättemycket plugg men jag orkar innnnnteeeeeee :(

Nej, så här kan jag inte fortsätta, och eftersom jag inte orkar gå ut och köpa redbull så får jag göra en kopp kaffe istället (även om jag hatar kaffe blöööäääuu)
Life is so hard, better get used to it!

/Aya 


sunshine and memories

Idag har jag haft en JÄTTE onödig dag i skolan.. Gick till skolan, gjorde ingenting.. yes ingenting, inga lektioner no nothing.. satt där ett tag, träffade Guno som kom förbi, (som sedan körde på en cyklist, jag lovar jag är bakzuz, jag sa till honom du kör som en idiot, och vad händer..).

Sedan blev det ut och ha picknick med Canim Filizce.. Alltid lika trevligt :D. Första gången på evigheter det är sol ute, det firas med shorts och skjorta :D
Dagens outfit! :D och till det jeansjackan och min svarta nyinköpta halsduk från pink and purple och självklart conversen ..
Shortsen är hemmagjorda (avklippta rock & republic jeans)
Skjortan är från Koola Anna

congratz

Igår fyllde Matea år.. det firades med att äta på restaurang!
Supertrevligt :D
Grattis i efterskott gumman
Hihi, tänkte ladda upp en till bild nu när jag ändå har sladden till mobilen..
Så här blev hår och smink :D
// Cennet

en helkväll med kvinnor..

I fredags var jag på kina gece.. Där träffade man Filiz, sååååå jäkla kul det var! Vi hade hundra saker och snacka om, och kvällen räckte inte till..
Kina gece är typ turkisk möhippa, fast lite annorlunda.. Bruden bytar om med hundratals klänningar känns det som, och sedan dansar man och tar ut henna.. Svårt att förklara vad det är.. man måste nästan uppleva det själv :P
Så här såg jag ut :D! med skyhöga guldiga klackar till.. Me like :D!
Så här blev min make-up  =)
// Cennet

Ojojoj.,...

När jag skulle sätta på min dator nyss så blev den helt plötsligt sjuk. Fläkten står och surrar vvrhhhrvrrhhhh och påknappen lyser men skärmen är helt svart och den reagerar inte på några knapptryckningar. Jag har alla uppsatster jag hade tänkt fila på i den! Nej men oj då, det betyder ju att jag inte kan göra någonting. Vad ledsen jag blir.

Ja, ändå lite stressigt, uppsatsterna måste ju bli klara någon gång. Ska pröva med att låta datorn ladda ur sig.

Nu kanske ni undrar, men om Filippas dator är sönder, hur kan hon då skriva detta? Jag lånar min systers dator såklart. Tur att hon inte är hemma, annars hade det aldrig gått att slita henne ifrån facebook. Nu ska jag träna och fira mitt MVG så kanske datorn har fixat sig senare.

FAC out!
/Filippa

JAAAAAAA!!!


Chill

Började inte förrens kl 12 idag för kalssen gjorde matte B nationella. Själv så gjorde jag ju det förra året, hehe. Så jag hann ta en fin promenad till stadsbiblioteket och låna böcker och chilla lite i slottsparken. Lite är det rätta ordet för starx upptäckte jag att det satt en fyllegubbe på bänken bredvid mig och att två gräsänder började närma sig med olycksbådande målmedvetenhet. Jag blev biten av en anka när jag var lite, nej jag är inte rädd bara försiktig!

Såhär såg det ut från min parkbänk innan ankorna ville attackera mig.

FAC out!

Solen tittade fram!

Mycket trevlig dag med Matilda.  Fatta att vi kunde sitta ute och fika! har pratat om allt mellan himmel och jord och dessutom hittat nya träningsskor. Snart dags att inviga dem på Friskis.

Slottsträdgårdens café. Mycket hög mysfaktor! Matilda sitter och chillar med en latte :)

FAC out!

Nyklippt!

Nu är mitt hår 4 cm kortare. Jag tycker inte det syns så mycket, men det känns kortare när jag tar i det!

vad tycks mina vänner? ja, det ser likadant ut, fast inga slitna toppar.

Nu ska jag fortsätta njuta av studiedagen, det blir en rund på stan med Matilda.

FAC out!
/Filippa

Hemma igen


Nu är jag tillbaks från min sommarstuga på Nordpolen. Det var mysigt men kallt.

FAC out!

Solong!

Nu bär det av till min sommarstuga så det blir inget bloggande på ett tag. Jag ska vara där, njuta av tystnaden och det fina vädret (ha!) och försöka plugga lite.

Jättetrevligt hos Nina igår, jag lärde mig aldrig spela Fifa men man kan ju inte vara bäst på allt.

FAC out!
/Filippa

Det är dags...

Att börja skriva på min tyskuppsats. Så här lyder första meningen:

Nibelungen ist eine alte Geschichte über der junge Mann Sigfried. Er ist alles ein Mann soll sein: Stark, mutig, skicklig mit dem Schwert und hübsch.

Jag ska ändra skicklig när jag pallar slå upp ordet på tyska. Det här blir ju superbra! Ehhh....

Snart sak jag iallafall till Nina, det blir tacokväll!

FAC out!
/Filippa


carbohydrates, parabolas, medeltiden, digestion, korståget, graphs... jag orkar inte meeer!!

En pluggfylld torsdag har det varit. Vädret har varit bajsigt, skulle annars ha suttit ute och pluggat om det hade varit fint men nej nej den vill inte. Jag har också haft jävligt ont i magen. Och inte nog med det så var det ingen Vampire Diaries eller Criminal Minds idag vilket suuuuuuger :(

Min hjärna har börjat skrika noooooooo mooooore... så jag ska nu gå och ta en varm dusch och sedan avsluta denna dag med en härlig film med syrran.
ha det braaaa :)
/Aya


En trööött Aya..


IHHHH!

Jag kom nyss på! Bara 31 dagar kvar tills tredje säsongen av TRUE BLOOD har premiär! Vilket betyder ändast 31 dagar tills jag får dregla över ultimate hotness igen!


Grrrr... ;)

Men snälla min lilla vän...

Kan någon berätta för mig vad som är skillnaden mellan att dricka ur en vanlig mugg och en take-away mugg? Okej, jag förstår att det kan finnas vissa skillnader: en mugg är av porslin och har en lite "godare kant" när man dricker ur den. Men en take-away kan du ta med dig vartsomhelst och den håller värmen mycket bättre. Plus att vi stackars anställda slipper diska den preciiiiiis innan stängning. Om det handlar om en munfull kaffe kan man väl ta det i en take-away? Om det är innan stängning? Nej, det kan man inte för då SMAKAR det annorlunda. Smaken sitter väl ändå i kaffet och inte i muggen? Jaja, livet är hårt ;)




Snälla mugg, jag vill inte diska dig!

FAC out!
/Filippa

bubbelibubbelibubb..

Igår bubblade jag i Aq-va-kul.. SJUKT skönt måste jag säga, ett väldigt bra sätt att påbörja "lovet" på..
Idag blir det att ta det lugnt hemma, sedan blir det kinagece ikväll (Turkisk möhippa.. tusen klänningar, mycket dans, smink, hår, glatt humör.. yes u know)
see you soon.. pusshaj ! // Cennet

Godmorgon!

Sover ni fortfarande?
Jag ska iväg och träna nu, har inte hunnit på hela veckan, ja ni vet varför. Om ni saknar mig så jobbar jag från 14 idag, kom och hälsa på mig vettja!

Trevlig första dag på lovet!
FAC out!
/Filippa

Oh du godeste!

Vilken dag jag har haft!
8.15-12.15 Tenta i Matte C.
12.15-14.30 Ångest för att jag inte kunde den sista uppgiften. Råplugg till idrottsprovet om stress (så passande) som jag inte gjort något till p.g.a matten.
14.30-15.00 Idrottsprov. Det gick faktiskt bra! Läraren rättade det direkt så jag vet det säkert :)
Matten gick säkert också helt okej, jag kunde förhoppningsvis alla uppgifter utom den sista där jag bara ville skjuta mig själv. Jag gjorde alla andra tal och satt med den sista i en och en halv timme utan att komma fram till något!

 Men nu ska jag inte tänka mer på det för nu är det äntligen LOV!!! Precis som för Aya kommer det att innebära en hel del plugg för mig, men jag kan iallafall sitta och göra det plugget i pyjamas framför TVn :)

Jag ska fira min ledighet lite nu genom att äta hemma hos moster, morbror och lille kusin. Sen ska mamma och jag gå på bio och se Pippa Lees hemliga liv. Det ska bli mysigt med lite mor-dotter quality-time.



Hihi gammal bild på oss från åttan!

FAC out!
/Filippa

Two Door Cinema Club – Something Good Can Work 
Min favorit just nu!

chill day or...?

Shiiiieett så chill det har varit idag :D Hade inställt fysik labb så jag slutade 12.30 vilket var häääärligt, fast jag stannade ändå i skolan till kl. 2 och gjorde klart biologi labben haha riktig nörd :P Iallafall, nu har vår 5-dagars-lov börjat och för mig innebär det PLUGG, PLUGG och ännu mera PLUGG!!! Har 8 prov på tre veckor.. JA, du läste rätt 8 jävla prov!! Bara tanken får mig att gråta så det finns nog en stor möjlighet att jag hoppar från närmaste fönster när som helst. Men jag hoppas verkligen att jag kommer klara mig, för annars är jag körd i trean då det är exams :S

Nu ska jag skriva en liten planering till de kommande veckorna så att jag får lite ordning och reda i mitt liv.
Ha en trevlig onsdagskväll, puss!
/Aya


Matteplugg!

Hela eftermiddagen från 14 till 20 har Kevin, Törel, Burim och jag horsat Matte C. Nyss läste jag igenom matteboken på egen hand också så jag tror att jag ger mig för idag. Dags att sova och skaffa energi inför tentan imorrn, fyra timmar ska jag sitta. Har packat ihop äpple, banan och massor av godis såklart. Man behöver proviant om man ska sitta så länge. Jag börjar känna lite fjärilar i magen , men nu jag måste ju kunna ALLT så otroligt mycket som jag har pluggat!


Tha studybuddies/ Brödrarna/ The Sickies

Det är okej att tröttna ibland...

FAC out!
/Filippa

chocolate and family

Igår blev det ut en liten runda och gå med Malin sedan blev det en helkväll av grillande med familjen. Vår hela stora, tjocka, feta familj.. Jag, Nilay, Stor-Samet, Ferdi, Canan, Canans baby (som är i magen, men hon åt för två så det gälls), Mamma, Pappa, Lill-samet och moster.. och till sist lilla leo, han var nog mest hungrig av oss alla.. Maten var DELIIIIICIOOOUSSS!!!
Idag är det matte som gäller.. En enorm dos av matte-pluggande, det är ju trots allt nationella imorgon. Så idag ska jag och Matea vara extra flitiga och räkna alla typer av uppgifter som där går att räkna ut. Och bredvid oss... traalalallaa... Gissa.. OFCOURSE marabou :D <3
(En bild som väcker många minnen.. Elna skulle fota "mig", eller det var vad jag trodde i alla fall så jag posade väääldigt glatt.. men avsikten var att fota mulatt-boy in the background.. AHAHA!)
TSCHUUUUSS!! :D // Cennet

I go housewife!

Päronen bad mig laga mat, så nu har jag gjort kycklinggryta med matdinkel till. LOOKTAR UNDEERBAORT! :D
Haha, känner mig duktig.
 FAC out!


Måndag schmåndag

Idag har jag skrivit nationella i tyska, jag tror det gick ok. Jag kom t.o.m  på ett nytt ordspråk: "In Regen oder Sonne, mit dem Rad kommst du immer vorne!" Jag vet inte om det är rätt, men jag försökte iallafall...

Det är ju härligt att solen skiner men synd att det är så otroligt kallt! Tro mig, jag har försökt att njuta av solen genom att sitta ute och räkna matte med Mims o Hanan, men varje gång solen gick i moln fick vi darrningsattacker av kylan så vi fick ge upp.

Just nu avnjuter jag och syrran senaste avsnittet av Gossip Girl, sen är det dags för mig att göra matte som vanligt.

XOXO
Filippa

suck!

somebody kill me

HHOOOMAJGHAG!!! jag dör, VAMPIRE DIARIES.. my new love alltså.. den är SÅ SJUKT GRYMT BRA!!!
Ett stort måste till alla där ute..
// Cennet

En bild säger mer än tusen ord...



Me looooove

I fredags träffades vi tjejer.. och GUD så kul det var.. Snacka om att jag saknat er :D!! <3
Igår fyllde syrran år, Grattis Grattis Grattis!!
Vi hade såå kul, i fredags kväll var vi hemma hos nilay hela familjen. Vi satt och kolla på Avatar.. vad var det, fjärde gången för mig?? aja, SKIT bra var den i alla fall..
Lördag fortsattes med jobb, efter jobb blev det fika med familjen och sedan middag med hela släkten på Ankara.. som vi skratta!!!!! :D:D

Idag blir det ut en runda med tuffingen sen träffa tea och ha en låååång pluggkväll med en kladdis! En tuff vecka som väntar.
KRAM ! // Cennet

Jag måste erkänna...

Det blev ingen stenhård pluggkväll igår. Men det blev BEN&JERRY'S! Halfbaked, mmmmmm. Den hjälpte mig att koncentrera mig lite så Kevin, Törel o jag hann med säkert sex tal. På två timmar. Inte superbra, men det är alltid något. Nu ska jag snart till jobbet och mina study-buddies har lovat mig att svänga förbi. De måste de göra för de har min cykel! Kevins snälla mamma ville inte att jag skulle cykla hem mitt i natten så jag fick skjuts. Det var faktiskt väldigt skönt att slippa cykla, så tack så mycket!

Tack för att du hjälper mig genom svåra stunder!

Trevlig söndag mina vänner!
FAC out!
/Filippz

a virus can destroy your life




NOOOOOOOOOOOOOOOO jag haaar daaamp :( Vet ni vad som hände för en stund sen? Alla mina bilder, arbeten, mitt nya cv, mappar, låtar och allt viktigt man har i datorn gick bort. GONE!!!!! IT'S FUCKING GOOOONE :O:O:O Allt på grund av en jävla virus som försörde allting. Det mest viktiga är ändå bilderna och mitt CV. Alla bilder från Tyskland, lägret i 9:an, balen, filmkvällar och sommarna 08, 09 och mycket mycket mer minnen hade jag där. Fick först panik när jag tänkte på det, men sen kom jag på att mina vänner har de flesta bilderna så jag kan försöka samla allting igen :D O sen mitt CV som jag nyss hade precis skrivit klart och skulle skriva ut den för att kunna hitta jobb till sommaren .. men tyvärr så kommer det inte hända, och jag vill inte jobba i nån jävla "ung i sommar" detta året igen :@ Jag ska från och med nu spara ALLT jag har i ett supersäkert ställe, så att sånt här inte händer igen. 

Ska gå och lägga mig nu, godnatt<3

/Aya 

Var idag på Carolines balett uppvisning och hon var sååå duktig :) Önskar att jag också kunde stå på tå som henne!

Tjoho!

hajsan mina vänner!
idag har jag gjort framsteg på jubb, har nämligen lärt mig räkna kassan. Nu blir det middag med päronen och sen ska jag dra hem till kevin och räkna matte. Nationella i matte C countdown: fyra stenhårda pluggkvällar kvar.

FAC out!

Jaja! lek inte tuff bara för att du kan räkna ihop lite sedlar;)

Äntligen tillsammans igen!

För första gången på jag vet inte när så träffades vi alla tre. Jag har saknat vårt lilla gäng så mycket. Vi är precis som som de tre musketörena och ställer alltid upp för varandra. Fast vi är snyggare ;)

Som alltid när vi träffas hade vi massor att prata om, vi gick igenom allt som hänt sen sist, både roliga och tråkiga saker. Just nu har vi så fullt upp alla tre så det var super att vi lyckades få till en fika iallafall. Men med oss är det så att det kvittar hur lång eller kort tid det har gått sen vi sågs sist, när vi väl träffas är det alltid lika kul!

Vad glor ni på?

Aha! tre snyggingar såklart ;) Jag älskar er Aya och Cennet!

och ni andra: FAC out!
/Filippa

Träning + Criminal Minds

Äntligen orkade jag gå upp och träna lite. Var ute och sprang idag med Armina i en timme, okej vi gick hälften men det är ändå bättre än ingenting. Jag ska nu ta detta verkligen på allvar för jag vill verkligen förbättra min kondition. Haha om jag knappt klara 100 meter utan att få håll så kommer jag fan inte ens klara 50 meter om 5 år. Och plus att jag blev utskälld av idrottsläraren om att jag är lat och inte är tillräckligt aktiv på lektionen. haha opppss :P nej men träning är bra för kroppen, FAKTISKT!!

Mina ben värker nu som fan :( men det är helt skönt att sitta framför tv:n och inte göra något speciellt. Sitter nu och kollar på Criminal Minds. Älskar den serien<3
/Aya


puh!

Nu är min studysession på nästan sex timmar äntligen slut! Har varit skittrött under hela tiden, men nu helt plötsligt blir jag pigg! Säkert för att jag var hemma hos min snälla moster och morbror. Det är super att ha en morbror som har doktorerat, hur skulle jag annars klara av matten och framförallt fysiken! Dessutom fick jag ju träffa min lille kusin, han är så himla intellegent! Han tycker nämligen redan om att titta i böcker och vissa bilder tycker han extra mycket om så då viftar ham med armarna som bara den och gör sina små bebisljud. En doktor till i familjen kanske ;)

Nu ska jag ge mig själv en liten belöning i form av ett gott skratt. Vad passar bättre då än HIMYM?

Man måste bara älska detta gänget!


FAC out!
/Filippa

AHHHHHH!!!

För att få lite ordning på mitt liv skrev jag nyss en "liten" planering över allt som ska göras, pluggas och hinnas med innan sommarlovet. Dokumentet. blev. TVÅ SIDOR LÅNGT!

Herre min Jesus! Men det är väl bara att bita ihop och sätta igång...

FAC out!
/Filippa

Tisdag mina vänner

Tjosan hejsan!

I eftermiddag har jag suttit på gården och pluggat. Jag tror att jag tänker lite bättre ute i friska luften, det finns liksom mindre att distraheras av utomhus än inne i mitt rum (Bloggen, facebook, facebook och facebook). Så det var både nyttigt och mysigt, särskilt eftersom jag hade med mig kaffe i min fina take-away muggen i porslin som mamma och pappa har köpt till mig. Och för att min moster och lille kusin kom och satt med mig såklart.


Jag läste vår för terminen sista, av oändligt många, böcker Fahrenheit 451 och pluggade matte såklart! (tenta i Ma C om en vecka)
Att det är solsken när man pluggar gör ju allt lite roligare, men tänk vad skönt det hade varit om jag bara hade kunnat sitta i solskenet UTAN att plugga. Läsa en bra bok (till skillnad från Fahrenheit 451), lyssna på musik eller bara softa. Låter det som om jag längtar efter sommarlovet? Då är det för att jag gör det.

FAC out!
/Filippa


sååå trött..

Vill börja med att skriva att jag SAKNAT mina tjejer, men på fredag efter skolan blir det väl fika som vanligt?? :D
Fredagar är våra dagar :D <3
Idag har min dag bestått av att plugga.. Nationella imorgon, redovisningar, inlämningar och två prov.. jadu, allt på en vecka. Livet är inte alltid en dans på rosor, speciellt inte en om man har sina skoldagar i borgar.. med ALLT plugg :( HAHA.. aja, bara att härda ut, snart är det lov..
Nu blir det läggdags för mig, natti natti!
// Cennet

Trött!

Jag är så himla trött! Hade planerat att plugga lite nu men jag tror att jag ska gå och lägga mig istället. Dåligt samvete? Lite. Men hur ska jag kunna göra något vettigt när jag är såhär trött? Jag kan ju ändå inte tänka med en hundra procent avstängd hjärna.

Gonatt!
/Filippa

Nezeril

Mitt liv de senaste dagarna har bestått av att sniffa Nezeril. Så här kan det gå till när man är förkyld. I förpacknignen står det att man ska använda den från 2-3 gånger/dag, men istället använder jag den nog 6 gånger/dag haha. Jag får verkligen panik när näsa är täppt för länge. Det känns som om jag kvävs och att andas genom munnen hjälper verkligen inte!


 

Du hjälper mig alltid genom de långa dagarna och
de svåra nätterna när jag är förkyld.
Du gör att jag kan andas normalt.
Nezeril, Nezeril my new best friend<3

/Aya


Jamen är jag inte duktig?

Nu har jag:
1. pluggat kemi
2. städat hela min garderob och byrå. Om det är någon som vill ha mina gamla fula kläder så har jag precis sorterat ut en massa.

Men det är ju så fint väder, så nu har det blivit dags för min belöning: jag ska gå ut på gården och sola!

FAC out!
/Filippa

Lördag kväll :D

Tjenare!
Filippa och Aya här. Idag har vi och vår kära vän Anna lagat pizza hemma hos Filippa. Vi saknade dig Cennet! Vi har också sett alla crazy pictures från Göttingen såklart! Och sedan kunde vi ju inte låta bli att ta egobilder. Här kommer resultatet (efter fleeeera försök!):



Maja fick också vara med på bild! Är det systrarna lika eller?

FAC out!
/Aya & Filippa


Valborg!

Det blev ett annorlunda och väldigt kul firande iår. För let's face it, Valborg är alltid den kallaste dagen på året! Så ska man stå där och frysa röven av sig framför en brasa och trängas med massor av fulla tonåringar. Istället var hela ligan på bio och såg Iron Man II. Filmen var väl sådär men det var jävligt kul att samla alla brödrar från Tysklandsresan igen!


Till 13 personer behövs många biobiljetter! tack Mims för att du samlade ihop alla!

FAC out!
/Filippa

RSS 2.0