Gissa vad jag har tränat idag

ett nytt pass på friskis&Svettis som heter core-bosu-utmaning. japp, det är ett lååångt namn. Det innabär iallafall att man tränar kroppens kärna, bål sida och mage, och balans genom att stå på en sån här:

Riktig svårt! Men kul och bra träning.

I rymden finns inga känslor

Ska boka biljetter till filmen nu! Måste ju kolla in den senaste Skarsgårds-brodern även om han dock inte är lika snygg som Alexander. Men vem är det hehe. Det verkar som en rolig film iallafall.

Olof kom tillbaka!

Japp nu är Olof äntligen tillbaka från två månader i Australien. Som vi har saknat honom. Han blev attackerad av kramar, "hur är det?" "hur var det?" men framförallt: "Vad har du gjort med håret!?" För han har blonderat håret... Men väldigt kul att träffa dig igen iallafall Olof!

Hehe han kommer att slå mig för denna :P

Tjenixen

jag är lite trött efter skolan och plugg på stadsbiblioteket, men har gjort något som förhoppningsvis kommer att pigga upp mig:

Mina egna hemmagjorda sojalatte! jag gör esspresson med en aeropress och skummar mjölken med en mjölkvisp. Det blir inte lika fint med en äkta esspressomaskin såklart, men det är inget fel på smaken! Nu ska jag avnjuta mitt kaffe och sen är det dags för plugg igen.

Teater

just det! Idag ska jag inte ha min vanliga lärare som jag haft i tio år utan en vikarie. hon ska tydligen vara bra på massor av olika teater former, fysisk teater och clowneri (!)

Kommer jag se ut så här när jag kommer hem?

Mördardagen avklarad

Abow mannen, jag svär på gud vilken dag jag har haft! Som sagt, från 8.10 till 16.00. Och det är inga lätta lektioner. Matte i en och en halv timme. Idrott och så sist som ett litet körsbär ovanpå desserten har vi fysik. Men nu sitter jag hemma och chillar med en kopp te med sojamjölk i. Har teater om en halvtimme så jag pallar ändå inte börja med några läxor. Får ta tag i det när jag kommer hem.

Söndagsångesten

är inte så farlig faktiskt. Kanske  beror det på att jag har haft en skön och vilsam helg. Eller så är det för att jag har något att se fram emot nästa vecka. Stay tuned to find out what it is, hehehe. en annan sak som dämpar eventuell dålig magkänsla är att förberedda sig. Ta fram allt som behövs inför morgondagen, packa skolväska mm. Kolla i kalendern vad som väntar dig under veckan. För mig ser det ändå rätt lugnt ut, bara ett litet prov i naturkunskap i skolan. fast imorgon har jag min mördardag i skolan 8-16 och sista lektionen är fysik. Gissa om det blir mycket gjort på den!


(det blir det inte)

Grattis morbror!

Vi firade min morbror idag födelsedag med lite släkträff och fika.

Mmmmmmm, min moster och kusin är världens bästa på att baka chokladtårtor!

Här har vi födelsedagsbarnet när han matar sitt barn :P

Här har vi alla kusinerna! Filippa, Manfred, Maja, Elsa och Gustav. Maja är alltså min syrra och Gustav är Elsas brorsa.

Här är vi för ett halvår sedan Kolla vad stora alla har blivit! ;)


Priset på köttbullar

Haha, fick nyss ett samtal från söta Veronicka i min klass. just nu har vi spanska utbytesstudenter på besök och hon hade planerat att fixa ett julbord åt dem idag. När hon ringde mig stod hon på IKEA med ett kilo köttbullar i handen och undrade om priset (50 kronor) var billigt. Jag googlade "köttbullar kilopris" och fann att mamma scans köttbullar för 39.90 kr kilot var billigare. fick ett översvallande tack och ett gott skratt. En sådan fråga får man inte varje dag...


Så köttig min blogg är idag då :P

Facebook

SENASTE AKTIVITETER
 
Filippa är singel.

Cennet gillar detta.

 Cennet
JAG GILLAR INTE DETTA!!!
Vem har sagt att du är singel???? Det är du inte alls :S.. Vet du varför? jag kan svara på den frågan.. du är min, BARA min!! PUSS PÅ DIG MIN FILIPPITZAAA


Godmorgon

Har nyss avnjutit en frukost vegan-style. Japp, min nyfunna kärlek soja har uppenbarat sig även i vårt kylskåp. Vi har både sojayoughurt och sojamjölk. Fast det kanske inte räknas om jag åt en skinkmacka?

Very nice, men det är väldigt gott med lite skinka på brödet.

Shopping

Jag gav mig ut på stan i det vackra vädret tillsammans med Felicia med ambitionen att köpa nya chinos, skjortor, sneakers, boots och så vidare och så vidare. Jag kom så långt som att jag köpte lite underthings på Twilfit. Men men det måste man ju också ha. De hade 25% på märkes saker nu iallafall så kunde ändå fynda lite. Det blev många saker över på min shoppinglista till en annan gång. 

Det var så fint väder så vi satte oss vid kanalen lite. Felicia posar med sin bägare :)

Skäms alltid när jag ska ta egobilder, känns som om alla kollar snett på mig...

Enda nackdelen med att sitta vid kanalen: rats with wings. uhuhuh vad de är äckligt-skabbiga

Här har vi en duktig kille. Skulle aldrig vilja padla i det råttvattnet! Tänk vad mycket äckel-päckel folk kastar där. Men det är säkert bra träning.

Kanske sista glassen utomhus för iår? Köpt från Rönneholmsglass smakerna är choklad och cheesecake, grymt gott!

Helg!

Två hela lediga dagar framför mig när jag kan göra exakt vad jag vill. Kan det bli bättre?

Syrran och jag, en annan helg :)


Fredagsfika

Det stämmer! Idag tog vårt lilla gäng upp traditionen med fredagsfika igen. Supertrevligt såklart, vi hade minst sagt mycket att prata om. Japp, det är ett hektiskt liv vi lever. Tyvärr så har vårt favoritfik Paus stängt, men det blev kaos utan paus ändå på Barista.

Ingen kände sig särskilt photogenique idag (är helt död på fredagar) så här är en bild från i våras då vi sitter på vårt älskade Paus. Kommer verkligen sakna deras kladdkaka!

Men när vi nu ändå snackar café: Jag har upptäckt en sak. Till alla er fika och lattesugan därute: ta latte på sojamjölk! Det är mycket godare! Trust me, I'm a barista ;) På Barista kostar det en femma extra men på Wayne's coffe (där jag jobbar alltså) är det samma pris som om du tar vanlig mjölk. Så nästa gång du fikar, prova en sojalatte, du kommer inte att ångra dig. Plus så tror jag att det är lägre GI-värde om man nu bryr sig om sånt.

mhhm, that's the stuff :)


Haha!

En heeelt ny sida av timbuktu!

Oj

Är det inte nu jag ska vara ute och festa? Jag är 17 år och heeeelt död på en fredagskväll. Jag borde vara uppklädd till tänderna och peppad till tusen. Istället sitter jag här vid datorn och håller på att somna. Jag får skärpa mig alltså...

Oh0hoh såhär ska det se ut. En festbild på Cennet och mig :)

Dagens låt



Tänk och leva som Estelle i den här videon! Gå till jobbet helt fixad och i skitsnygga kläder och dessutom passera en söt kille varje dag och flörta lite casual med honom. Plus att låten är skitbra.

Jag gav upp

Pallde inte med ännu en dag i skolan när jag kommer hem och däckar efteråt. Så idag har jag sjukat mig. Just nu ligger i sängen och försöker bli frisk. Jag hatar verkligen att vara förkyld! Men ganska skönt med en ledig dag såklart.


Åh, jag minns sommarlovet. Då var jag både ledig och frisk varje dag. Här är jag med min kompisen Hästen.
Menmen jag ska inte klaga, imorgon är det fredag!

Sluta!

Nu får det räcka! Näsa, sluta producera massor av äckligt snor. Hals, sluta göra ont och klia så att jag måste hosta en gång i sekunden. Huvud, sluta kännas så tungt och segt och trött. Hela kroppen, sluta vara förkyld! Mitt immunförsvar: du suger. You're fired!




RSS 2.0