Jobbet

Jag måste berätta en grej som hände på jubb idag. När man jobber på café kan man stöta på de märkligaste typer. Två bakfulla killar som har sådana cravings efter köttbullsbaguetter med rödbetssallad att de går till Hemköp och köper ingridienser så att vi kan göra mackorna åt dem. Eller som idag: en salongsberusad gubbe kommer fram till kassan och frågar mig om vi serverar något annat att dricka än kaffe. Som öl då. Jag svarar att nej tyvvär, men på O´Learys kanske.

Gubben fortsätter rabbla: "Di tänkour ju som nötter. Tror di att män är intresserad av klädoour? Nej, det är fruuoontimmer som är intresserade av klädoouur, män är intresserade av öl. Och ändå ska vi betala klädooouurna till dom. Janä, det är många som är av den åsikten att kvinnor inte ska jubba och betala sina klädoouur själva. Speciellt om man är från Marocko." Ehhmm, vad ska man svara på det?

Mäns intresse

Kvinnors intresse.

Det är så att man blir mörkrädd alltså. Nej, det finns vissa personer som fortfarande lever på medeltiden tydligen...

Kommentarer
Postat av: Gaymasen

Kunde inte kommentera inlägget nedan men åh vad bröllopet var fint, helt galet! :D



Och ja, du har helt rätt i att det är lättare att lära känna en person över Internet än på krogen. Även om man inte är exakt som över Internet, men till stor del. Bra tänkt! =)

2010-06-20 @ 21:35:45
URL: http://gaymasen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0