Tisdag

Igår gjorde jag absolut ingenting förutom att vila intensivt för att bota min förkylning. Idag kändes det faktiskt lite bättre så jag har gjort några saker iallafall. Jag har:

Öppnat ett fondsparande

Njutit av solskenet!

Lånat böcker på biblioteket

Googlat och försökt se om Topshop i Göteborg har rea just nu. De hade det ju vid den här tiden förra året så förhoppningsvis!

Laddat på mitt resekort så att jag kan köpa tågbiljetten till Götet imorgon.

Bakat en kaka och tagit med den till moster, morbror och lille kusinen.

Lagat lunch till mig själv: 

 Ser ni vad jag har gjort? Stekt ägg i pepparkaksformar! Så går det när man har för mycket fritid. Det ska jag lätt göra till kusinen när han blir större!

Nu är jag trött så det blir gå och lägga sig tidigt ikväll. Klockan sex ringer väckarkockan imorgon bitti! Jag ser verkligen fram emot lite shopping i det vackra Göteborg tillsammans med Cennet och Anna. Vi kommer ha det skitkul! En annan som kommer ha skitkul är ju Aya när hon åker till London idag! Vi kommer att sakna dig Aya, se på sevärdheter och checka in heta killar med gullig brittisk accent!

FAC out!
/Filippa

The Garden Collection

Sitter här helt sjuk dagen före resan och en kopp varm choklad. Skulle egentligen shoppa idag men tyckte att det var bäst att jag stannar hemma och vilar. Vill inte vara sjuk när jag är i London! Jag hoppas verkligen jag mår bättre imorgon :)

Var inne i HMs hemsida och kikade på deras nya vårkollektion. De har fått in så himla fina och färgglada plagg :D ME LIKE!  Ska nog ta en sväng till hm när jag är i London. Här är några plagg av HMs våriga kollektion, The Garden Collection!




/Aya

Chi fick jag!

Vad händer när jag beslutar mig för att ta sovmorgon? Jag sover inte på hela natten! Har haft värsta feberattackerna. Jag låg i sängen och blundade men "förlorade aldrig medvetandet" eller hur man ska säga. Nej usch, så just nu känner jag mig ganska skruttig. Ska vila mig idag och imorgon så drar vi till Göteborg på onsdag. Då ska jag banne mig vara frisk!

Två underbara låtar som piggar upp mig lite grann :
KT Tunstall – Suddenly I See 
Jay-Z – So Ambitious [Jay-Z + Pharrell] - Explicit Album Version

FAC out!
/ En seeeg Filippa

PÅSKLOV! (på riktigt!)

Nu har jag kommit hem från jobbet så nu har jag äntligen påsklov på riktigt! Imorgon ska jag verkligen sova ut, inga väckarklockor!

För en timme sen träffade jag min lillelille kusin för första gången! Han är så otroligt liten och gosig och jag fick hålla honom när han sov. Dessutom överlämnade jag den tröja och mössa jag stickat åt hans stolta föräldrar. Tröjan är ju gigantisk men mössan kan han faktiskt ha! Så just nu är jag nog världens stoltaste och lyckligaste kusin!

FAC out!
/Filippa


Se Mig!

Hittade ett klipp från musikalen där vi sjunger om hur orättvist Ceaser, kejsaren av Rom, behandlar oss. Jag är tanten med huckle som går med puckelrygg och gestikulerar. Enjoy!
http://www.youtube.com/watch?v=4UrnuFCGZZI
/Filippa

Gäsp!

Just nu är jag riktigt trött! Bakom mig ligger en hel vecka av skola och intensivt repande och musiklaföreställning plus en superrolig efterfest! Som grädde på moset har jag jobbat hela dagen idag och det är ju inte vilken lördag som helst utan lönelördag vilket betyder mycket att göra. Gissa om jag har ont i fötterna nu efter allt dansande igår och allt springande fram och tillbaka idag.

Nu har lille kusinen fått ett namn och inte vilket namn som helst. Han ska heta samma sak som den kille jag praoade med i åttan och som jag tror var lite förtjust i mig... Det var lite av en övveraskning att det blev just det namnet, men när jag träffar kusinen kommer det säkert att kännas helrätt. Nu ska jag stäånga av datorn och släcka alla lampor, Earth hour börjar om 4 minuter.

FAC out!
/Filippa

Musikal!

Igår var det premiär för Borgars årliga musikal. Jag har en statistroll med två repliker. Gissa som vad? Japp, en gammal gumma. Jag pratar med en supergnällig röst och när alla danstjejer blir sminkade med glitter så får jag en massa rynkor. Fast det är kul ändå! Ikväll är det den sista föreställningen och sen blir det efterfest! Om ni vill läsa mer om  musikalen: http://www.skanskan.se/article/20100325/MALMO/703259742/1004/malmo/*/skolmusikal-for-fulla-hus-pa-moriskan

När jag bytt om igår efter föreställningen kollade jag mobilen. Ett sms från mamma där det stod att min moster och morbror äntligen åkt in till sjukhuset! 23.58 igår fick jag en ny liten killkusin. Tyvvär publicerar jag ingen bild eftersom jag saknar min mosters tillåtelse. Ni får nöja er med en på mig i min musikaltröja för jag är ju ändå nästan lika söt ;)


     FAC out!

la la la la life is wonderful

Just NU är livet wonderful :D Man kan bara inte kan låta bli att bli glad! Solen skiner och det är inte så kallt. Man kan verkligen känna att våren är här:D Det bästa av allt är ändå att påsklovet har börjat och om några dagar är jag i LONDON :D can't waaaiit!! 

Skoldagen idag har varit chillig också. Idrotten var bäst! Jag brukar oftast vara latast på idrotten och göra så lite som möjligt. Men idag så körde vi basket, tjejer mot killar. Alla kämpade som fan (tjejerna mest) och gjorde sitt bästa. Det var så mycket roligare :D Hade vi körde så här varje lektion så hade jag varit basketproffs hahaha maybe not, men jag skulle iallafall ha varit bättre på idrott :P

Det enda jag längtar till nu är såklart resan men det är om fem dagar så innan det ska jag PLUGGA,städa,träffa vänner :D, shoppa, packa och PLUGGA ännu mera:(

Jag vill göra klart så mycket som möjligt av plugget som jag har till efter lovet så att jag inte behöver tänka på det där eller stressa när jag kommer hem!

Idag ska jag börja med plugg lite sedan ska kvällen spenderas framför tv:n, ska kolla på Vampire Diaries och Criminal Minds :)

Have a wonderful daay<3
/Aya


Mitt huvud känns som en tegelsten

Varför blir huvudet extra tugnt när man är förkyld? Det känns som om mitt huvud svullnat upp till dubbel storlek. Nu ska jag plugga lite biologi och hoppas att något fastnar i min tjocka skalle.

Trots att jag lider av en hemsk sjukdom är jag ändå glad. För det är ljust, solen skiner och fåglarna sjunger! Snart blir det plugga tillsammans ute i parken som gäller. Eller Västra hamnen kanske? Jag minns många trevliga stunder där vi har haft tillsammans och nu är det snart dags igen!

Det är även dags för Göteborg igen precis som vi tre gjorde förra påsklovet! Tyvvär kan ju inte Aya följa med iår för hon ska ju till London istället! Lyckos henne! Det blir förmodligen vår kära vän Anna som kommer att ersätta henne på vår shoppingspree. Det är något att se fram emot när man är förkyld och den sista veckan känns låååång.


Nettan & jag i Götet förra året :D 

FAC out!
/Filippa


Damn School!!

Skönt, är ensam hemma.. Men istället för att kunna mysa måste jag plugga :( DAMN BORGAR!!!
Men funderar på att ta och köpa mig en STOR marabou och till det en underbar, svalkande red bull.. Hmm.. låter faktiskt lockande.. :D
eller kanske ska baka mig en kladdkaka, som jag gör på bilden.. Blev sugen på det när jag hittade den bilden bland alla olika mappar jag har i datorn.. HAHAHA, denna dagen kommer jag ihåg.. En HELDAG hos syrran, sjukt kul hade vi.. TRE SYSTRAR! :D <3
PUSS!! // Cennet

Loooooove !!

Okeeeej, måste ju berätta om min födelsedag.. världens gulligaste Aya skrev lite kort om den.. men jag tänkte berätta lite mer.. :D
Förra året fick jag den BÄSTA födelsedagen som kan kunde få (trodde jag) av mina vänner, dem överraskade mig med tårta, och en HEL dag tillsammans.. Men i år firade dem min födelsedag med..
Dagen började med att jag vaknade upp med ett leende på läpparna, har nyslingat hår, och humöret är PÅ TOPP!!! Sedan gick man till skolan, hade en underbar dag där söta Matea köpte mig en tårta och ballonger, fick massvis med sång och kramar och gratulationer.. TACK ALLA!!! Sedan blev jag irriterad.. mina närmsta vänner fanns inte där, tänkte vart har dem försvunnit på min födelsedag???, träffade snygga Amina, som gav mig en ros (TACK HJÄRTAT).. Sedan bar det sig åt att träffa Anita, vi satt och käka i mc.. Jag ville hemåt, men Anita envisades med att vi skulle stanna i mc.. Sedan kommer ALLA (mina babes) springandes in till makidonkan, dem sjunger för mig och i handen håller dem en GIGANTISK present.. jag öppnar presenten och det är en SKITSTOR tavla.. SÅÅÅÅ GLAD JAG VAR!!! TACKTACKTACK TILL DE UNDERBARA VÄNNER JAG HAR!!! Sedan gick vi vidare till Tilt, som hade stängt just den veckan då vi tänkte dra dit (what's the odds???) men i alla fall, kom även andra halvan av mina underbara vänner, som köpt VÄRLDENS godaste tårta till mig.. SÅÅÅÅÅÅ GLAD JAG VAR ALLTSÅÅÅ!!!!
Sedan fortsatte firandet hemma hos mig, med HELA tjocka släkten och alla mina närmsta vänner.. JAG HADE EN SUPERKVÄLL!!!!
// The big girl, Cennet.. 17 äntligen, bara ett år kvar till körkortet!! :D

HOST!

Idag har jag varit hemma sjuk för första gången på hela gymnasiet. Är verkligen superförkyld, jag hostar, nyser och använder säkert 20 näsdukar i timmen. Jagka inte lägga upp någon bild för tro mig: ni vill inte se hur jag ser ut. Hoppas att ni andra är friska iallafall, det verkar som det är någon vårförkylning som går just nu.

FAC out!
/Förkylda Filippa

vår lilla flicka är stooooor nu :D

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN CENNET<3
Idag är det ingen vanlig dag, vår lilla Cennet fyller 17 år! Vi var heelt kalla mot henne först, för vi ville göra det som en överraskning sedan hoppa på henne :D haha the plan worked ;)

Dagen började väldigt seeegt men blev bättre ju mer tiden gick. Mådde pissdåligt när jag gick till skolan, hade världens största huvudvärk+ träningsvärk i hela kroppen= kaaoos. Men efter att Filippa gav mig en Alvedon så blev det lite bättre. Efter skolan så stack vi till McDonalds där Cennet var. Vi överraskade henne med presenten och sjöng för henne där:D. Sedan skulle vi gå o spela biljard men det var stängt så vi stack hem till Cennet o chilla där istället. Haha det är andra året i rad som vi överraskar henne när hon minst anar det, och fleeeer ska det bli ;) Detta var lite kort om dagen men jag orkar inte skriva mer för jag är såå trött, ska in och dusha nu sedan gå och lägga mig!
Godnatt<3
/Aya


Födelsedagsbarnet<3


Tio! Plus!

Kan ni fatta det! Det var faktiskt tio PLUSgrader idag! Tur att det var så fint väder just idag för hela min tyskgrupp som ska åka på utbyte till Göttingen fotade oss framför Borgarskolan idag. Denn bilden ska vi visa för tyskarna därnere och vi vill självklart ge dem ett gott intryck. Vi lyckades få en bild utan byggställningar och utan ytterkläder: Vi skulle låtsas att vi har det supervarmt här i Malmö men när jag väl tagit av mig jackan upptäckte jag: Jag fryser inte! Helt fantastiskt.

Annars väntar vi fortfarande på min lille kusin. Han vill inte komma ut helt enkelt. Idag var alla i familjen spända eftersom moster inte svarat på sms. Ett tag trodde vi nämligen att hon inte svarade på grund av att hon var upptagen med att föda fram sin första son. Men så var det inte tyvvärr. Jag har en känsla av att min nya kusin kommer att vara en riktig tjockis, att han ligger därinne i magen och bara äter upp sig.

FAC out!
/Filippa

Grattis Sandy!

Idag var det Sandys födelsedag och vi var ett helt gäng som övveraskade henne med lunchbuffé på Rose Garden. Vi satt och väntade på henne vääldigt länge, vi blev så hungriga att vi gick och smygtog lite sushi. Sen kom Sandy äntligen in, ledsagad och med ögonbindel. Bindeln togs av och vi sjöng för henne. Sen åt vi. Jättemycket. och efteråt gick vi till Hollandia där vi hade beställt en övergod hallon o chokladtårta. Jag är fortfarande supermätt. Men det var det värt!

FAC out!
Filippa
 Här är tårtan. Rekommenderas varmt!

Livet är ändå fett

Tack så mycket Jenny för din fest i lördags! Det var skitkul och helt otroligt att man kan laga tacos till så många personer ;) Massor av tonåringar i en lägenhet som spelar skithög musik och dansar. Jag måste säga att jag beundrar Jennys grannar som inte kom och klagade! Här skulle nog en lagom sur granne komma och ringa på inom några minuter. Eller så skulle vi väcka det söta tvillingparet i lägenheten brevid och det vill man ju inte.

Annnars har jag ju som sagt jobbat och efter att ha varit ledig en lång tid så var det riktigt kul att vara tillbaka, träffa mina kollegor och göra lite kaffe.

Idag är det ju måndag, allmänt känd som den deppigaste dagen på veckan. Men inte för mig! Tack vare mina underbara vänners underbara humor har jag skrattat hela dagen! Jag tror även att min lycka beror på ljuset. Förstår ni att det är ljust till klockan sju på kvällen(nästan)!

En sista grej bara. Imorrn är det beräknat att min moster ska föda en ny liten kill-kusin! Hoppas, hoppas, hoppas!

FAC out!
/Filippa Såhär ser jag ut som proffesionell  
                                                                                                           caféarbetare :D

This is my life..

Jag saaaaknar mina girls, snart dags för en latte i espresso (A, F, A) ?? :D <3
Och JUSTE, ska dela med mig av ännu en låt som jag KNARKAR: Edward Maya heter artisten och låten heter This is my life.. GRYM låt!!
Idag känner jag att jag är duktig, ska städa, plugga, städa, plugga, ääääääta, och plugga.. till slut även sova :D HAHA
återkommer snart igen till bloggen, har lovat både mig själv och mina vänner att bli duktigare på detta.. så i have to!!
PUSS!! // Cennet



Jason Derulo - In My Head

 Denna helgen har jag njutit sammtidigt som jag har pluggat. Igår var jag på tjejkväll hos Caroline. Vi gjorde tacos och hade väldigt roligt. Haha jag tror aldrig jag har skrattat så mycket som jag gjorde igår. Hade så jävla ont i magen av all flabb att vi tillslut bara låg på marken haha. Vi kollade också på melodifestivalen, hejade på antingen Keep on walking eller Manboy. Texten i Manboy var dålig men jag älskade dansen och sen när han dansa under vattnet..... daaaamn, that was hot!! Men som vanligt så blir man besviken på resultatet :(

Sitter och lyssnar på Jason Derulo - In My Head på spotify nu. Love that song:D Borde nog plugga också lite nu för jag har prov på grekisk litteratur på torsdag och jag har knappt börjat. Det är jävlaaa tråååååååkigt att det inte finns ord att beskriva känslan.
nej, nu ska jag bara lyssna på en låt till och sedan börja plugga! ha det gööött ;)
/Aya



Hahaha en chokladbit om dagen är bra för magen ;)


Glad lördag!

Skönt med helg, eller hur! Idag ska jag ioförsig inte vila, det är dags att jobba och rulla hem lite cash. Men det ska faktiskt bli kul, det var tre veckor sen sist ju! Ikväll ska jag hem till Jenny och fira hennes födelsedag, det ska bli högst trevligt. Så jag ser fram emot hela denna dagen:D Hoppas att ni alla får en underbar dag!


FAC out!
/Filippa

PS. Visst är vår nya header jävligt snygg!

Äntligen!

Ser ni? Ny design! Aya och jag har kämpat som små djur i flera långa timmar för att få en snygg header. Vi hade tänkt att lyckas med lite mera, men det får bli en annan gång. Detta får duga så länge. NU är det fredagsmys!
FAC out!
/Aya & Filippa

Förlåt!

Det har kommit massor av klagomål på mig för att jag på sista tiden bara publicerat bilder på Alexander Skarsgård. Nej, jag skojar bara. Det har inte kommit några klagomål. Men det kanske hade gjort det om det varit fler än tre personer som läser den här bloggen! Vad säger ni tjejer? Är det inte dags att posta vår blogg på facebook? För jag tycker att bloggen är något vi ska var stolta över och att den förtjänar lite mer uppmärksamhet :D
FAC out!
/Filippa

Onsdag

Men det var inte en helt vanlig onsdag! Jenny fyllde år så vi bjöd henne på lunchbuffé på pizzahut. Det var kul för hon blev jätteglad! Just nu borde jag egentligen 1. Räkna Matte 2. Plugga engelska men jag är så hungrig och ingen är hemma! Jag pallar inte så jag skriver lite här istället.

Det var nog ingen bra ideé att bildgoogla Alexander Skarsgård för nu är jag helt besatt av honom! Och ikväll är det True Blood så då kommer jag att sitta och dregla framför tvn. Jag känner mig helt ärligt lite töntig, det finns ju så mycket viktigare saker att tänka på än Alexander Skarsgård, till exempel den globala uppvärminingen, hur man ska få slut på världs svälten och hur jag ska bli bättre på fysik. Men jag kan inte hjälpa det! Man är faktiskt bara tonåring en gång. Tänk så mycket lättare det var förr i världen när det inte fanns filmer där man kunde se otroligt sexiga män, utan fick nöja sig med dem som fanns i närheten. Nu mäter man ju bara alla killar man ser med skådisar och ärligt talat: hur ska de verkliga killarna någonsin kunna vinna? Bara kolla på honom! 
FAC out! /Filippa

just wanna sleep away the days...

Idag har jag varit jättetrött och arg samtidigt. Redan på morgnen så orkade jag inte ens gå till skolan, och sedan dess har jag varit arg på allt och alla. Har en känsla av att ingenting kommer gå bra denna veckan :( Har lust att skrika nu och sedan bara gå och sova! Längtar tills denna veckan tar slut så snabbt som möjligt!

Ska nu äta och vila för att sedan börja kriget med min mattebok:@:@
/Aya



Grattis på kvinnodagen!

En liten present på våran egen dag till alla kvinnor som är intresserade av det andra könet. När jag ser den här bilden vet jag att gud är god:D /Filippa

Idag var jag i Lund

Det var nämligen naturvetardagarna. Klassen fick gå på lite föreläsningar, den berömda fysik och lasershowen och så fick vi göra en "femkamp" i experiment. Dagen innebar ju även indirekt att man fick testa på studentlivet lite grann, gå mellan de olika föreläsningarna, äta i kårhusets matsal Kårmé (haha lundahumor) och sånt. Jag kan bara säga såhär: jag längtar till jag är student! Varför då, undrar ni kanske nu? Jo, det ska jag berätta! Hela stället kryllar av smarta och snygga killar! Det är eyecandy vart man än vänder sig! Så nu vet jag en till anledning till varför det är viktigt att läsa vidare ;)
FAC out!
/Filippa

Plugghelg!

Denna helgen har det varit mycket plugg :( har matteprov, biologiprov och social science inlämning till nästa vecka och allt är samlat på typ samma dag! Men men jag gör mitt bästa!

Idag har jag mest pluggat. Gick ganska tidigt till biblan och plugga med Anna.P och Dina. Hemma kan man verkligen inte plugga och koncentrera sig ordentligt. Man blir hela tiden distraherad, så biblan är det bästa stället för plugg! När jag kom hem orkade jag inte plugga längre så jag gjorde kladdkaka med mamma istället :D:D hahaha detta var höjdpunkten på min helg! 

Nu ska jag in och duscha och sedan äta ngt innan jag går och lägger mig. Håller verkligen med Filippa om att man har en fet söndagsångest nu!
/Aya


Fika. Ute!

Det gick! Igår satt Cennet och jag ute och fikade i nästan en timme utan att frysa ihjäl. Som vanligt var det jättetrevligt. Idag har jag varit och hälsat på farmor och farfar vilket innebär att jag har suttit ner hela dagen (jag överdriver inte, jag har stått upp i kanske sammanlagt en halvtimme idag) och att jag har ätit mycket mat. En vanlig dag hos mina älskade farföräldrar ser ut såhär:
1. Förmiddagste
2. Lunch
3. Efterrätt
4. Eftermiddagskaffe med kakor till såklart
5. Kvällsmat
Jepp, life is good ;) Nu har jag pluggat lite engelska, det blir prov i veckan nämligen. Söndagsångesten ligger tung över hemmet men snart är det fredag igen.
FAC out!
/ Filippa

Fredag!

Nu är det fredag och fredag innebär MYYYS! Ikväll ska jag absolut inte göra någonting, bara slappa med familjen. Jag är så trött, fast jag faktiskt bara gått i skolan tre dagar denna veckan. I helgen blir det rätt mycket plugg som vanligt men jag hoppas att vi tjejer ändå lyckas träffas. Om inte denna helgen så kanske nästa? För jag saknar er super mycket!

Vet ni vad som är riktigt konstigt? Efter att jag har varit på semester, som jag ju varit nu :D, så har jag ju umgåtts bara med mamma, pappa och syster i en hel vecka. Sen när jag börjar skolan igen och inte träffar dem förrens på kvällen så saknar jag dem! Jättemycket! Jag är ju såklart glad att träffa kompisarna i skolan igen, men jag saknar familjen ändå! Är det bara jag som känner så här? Tänk hur det ska gå för mig när jag flyttar hemifrån...

En annan sak jag tänkt på: visst är man mycket gladare hela dagen om det var ljust när man vaknade!

FAC out!
/Filippa


Happy b-daaaay!

Happy b-day till min zemra A!!! :D Grattis gumman, stor flicka idag!

Idag blir det fira födelsedag.. men måste berätta att jag började min dag med att försova mig (som vanligt, BUT JUST 5 minutes :D).. hade en lektion, ett prov, och sedan slutade jag..
Sedan vidare och ätaaaa !! ME LIKE!!!!!


Tre systrar !! :D

// Cennet


London, here I come :D

För några dagar sen tog sportlovet slut och nu är det bara att längta till påsklovet :D Mamma bokade nyss biljetter till London den 30:e mars. Ska vara där i en vecka. Det ska bli väldigt roligt med massa shopping och sånt! Nu har jag något att längta till hiihi. Nedräkningen kan börja --> 26 dagar kvar :D 

/Aya

London


I am back! In brown!

Hoppas jag iallafall... Med brown menar jag alltså att jag är solbränd. Så hur var det i Egypten då? Det var superhärligt! Jag har solat, badat, snorklat och ridit i öknen. När jag landade på flygplatsen ville jag bara springa tillbaks in i planet och skrika till piloten: ta mig tillbaka, för guds skull, ta mig tillbaka! Men det gjorde jag ju inte. Och nu känns det ända ganska skönt att vara hemma. Jag får ju träffa alla mina bleka kompisar igen! Oroa er inte, snart (väldigt snart säkert) blir jag samma färg som er igen.


FAC out!
/Filippa

kaaaaallt

ohhh guuud vad det är kallt här.. I'm feeeeeeziiiiinggg :$:$ nä det måste vara något fel alltså. Antingen så är det ett fönster öppet eller så är elementerna stängda! Ska nu gå runt i hela huset och vrida alla elementen på högsta värme och tända fleeera ljus så att man får en varm och mysig stämning.
/Aya



RSS 2.0