I'm saaad because...

MINA FAVORIT JEANS ÄR BOOOOOORTAAAAA :'(:'(:'(:'(  Har nu städat hela garderoben och har inte hittat dem :(
jeansyyy jeansyyyy come out come out where ever you are ):-)>

hello sunshine!

Idag är det "fint" väder för första gången på hundra år känns det som!!

Lite seg har jag varit under lovet, men ska försöka vara lite mer flitig med skrivandet i bloggen nu :D!

Vad har jag gjort under lovet??: Shoppat med mammsen en heldag, sen så har man träffat bästa vännen som är hemma från kosovo, bakat med lillkusinen en hel dag, varit på bröllop (som var RIKTIGT kul), bubblat i aq-va-kul och idag blir det Bio med Nelly.. 
// Cennet

TORSDAG 25 FEB


Så pigg jag känner mig :D Vaknade vid 10 idag och har sedan dess suttit framför tv:n och ätit frukost. Jag älskar att bara  sitta och äta långsamt och ta det heeelt lugnt, samtidigt som jag kollar på mtv och sjunger med låtarna som spelas :D 

Nu ska jag gå och byta om, ska snart möta upp Caroline och Dina i stan för shopping och fika :) 

Ha en underbar daaag!
/Aya

Dear John

Channing Tatum är en av huvudrollerna i filmen "Dear John". Filmen verkar skitbra, sån typisk romantisk/sorlig film. Jag älskar såna filmer så den passar perfekt. Den kommer ut på bio den 7:e maj. We will see, kanske går och ser den på bio då :D

/Aya



Godmorgon!

Godmorgoooooooon!!
Äntligen har jag vaknat, har legat i sängen i nästan 1 timme och vela gå upp men varit för lat :P Idag så fyller min mammi 45 år (GRATTIS MAMMA<3). Jag och min syster Noor har tänkt att vi ska baka en tårta och göra middag till henne när hon kommer hem från jobbet. Hon kommer definitivit bli överraskad för hon tror att vi har glömt  bort hennes födelsedag. Hur kan man glömma bort sin mammas födelsedag?

Ska nu gå och göra frukost, är sugen på pannkakor med nutella och banan :D Åt den kombinationen för första gången hos Filippa. Det är superdupergott!!
Ha en underbar tisdag
Puuuss

/Aya

Pannkakor med grädde och sylt

Reflection

Who is that girl I see
Staring straight
Back at me?
Why is my reflection someone
I don't know?
Somehow I cannot hide
Who I am
Though I've tried
When will my reflection show
Who I am inside?
When will my reflection show
Who I am inside

I'M BACK PEOPLE!!!!

Har insett att den "gamla Cennet" har försvunnit, but guess what.. She's back and I MEAN IT!! 
Måste gå rätt väg och ha huvudet på rätt spår..
Nya mål har satts upp!!:
* Ska hitta mig ett jobb innan skolan börjar med barndomsvännen och även bästa vännen Anita
* Ska lägga ALL min energi och fokus på skolan! Allt ska vara på TOPP, okej duger inte längre!!
* och jag ska vara the oldie me, som går hem till sin bästa vän om kvällarna, myser med en marabou och tittar på någon rolig film eller följer GOSSIP GIRL!!!
ME LIKE !!! :D :D
Denna snille blixten bara dök upp out of the blue för några minuter sen!! och efter ett pepp-talk med min kära vän Anita (som kommer hem på onsdag WIHOOOOO, och som lämnat mig själv i Sverige för att hon är i Kosovo BUUUUU :() så har vi startat denna nya "mission impossible".. AND WE WILL DO IT! :D
// Cennet !!

Hej då Sverige!

Hej då snö, slask och minusgrader. Hej solsken, korallrev och gratis glass! Tillåt mig att vara lite skadeglad, hehehe :) Nu blir det nog lite mat sen läggdags. Taxin åker till flygplatsen kl 05:00 imorgon bitti så jag ska försöka sova lite faktiskt. Vi får se om det blir något bloggande i Egypten, annars får ni ha ett underbart sportlov.

Aya & Cennet, jag hoppas att ni får ett härligt lov och att ni träffas mycket! Jag ska ta med lite sol hem till er. Tills vi ses igen: Jag älskar er tjejer. Puss o kram!


FAC out!
/ Filippa

Där vid poolen sitter jag om mindre än ett dygn :D

Det snöar.................. IGEN!!!

NÄR I HELVETE SKA DET SLUTA SNÖÖÖÖA :( Jag som var så glad igår när jag såg att snön hade börjat smälta och så vaknar man idag och tittar ut genom fönstret och ser att allting är vitt igen. DAMN IT!!!

Kom nyss hem från en shoppingrunda med Noor. Skulle köpa en present till mamma som fyller år imorgon. Vi hittade tillslut något som jag hoppas hon kommer gilla. Efter det gick vi och handlade lite mat och hur kan man gå förbi en godis hylla utan att köpa lite? Jag tror faktiskt att det är omöjligt! Haha och jag som hade lovat mig själv att dra ned på godisätandet. Först så ville jag emotstå frestandet, sedan hör jag en röst inom mig som säger: några bitar skulle väl inte skada? Jag bestämmer mig för att bara ta några bita. Efter 10 minuter står jag i kassan med en full godis påse. Hahaha va ska man göra, livet är hårt. Jag är för svag mot sånt :(

Nu väntar jag bara på att pizzan ska bli klar så att jag kan äta. Är jättehungring!
Puss<3

/Aya


Kaos!


Jag är nästan klar!

Idag har jag gjort massor av saker:

·         Vaccinerat mig (Sådant är viktigt när man ska till Egypten)

·         Provat tusentals olika bikinisar. Jag vet, det är lite sent att komma på att man vill ha en ny bikini dagen innan man ska åka på semester. Den förmodligen sämsta tiden på året för att köpa bikini så gav jag mig iväg. Att köpa bikini nu är dåligt på många sätt. Dels är det otroligt jobbigt att skala av sig alla kläder man har när man ska prova, och dels är utbudet inte optimalt. Det är ju trots allt större efterfrågan på termobyxor än bikinis i februari, och tittar man ut genom fönstret förstår man ju varför. Så när jag kom in på Stadium och såg att de hade massor av bikinis från Roxy, O’neill och Peak hängandes för halva rea-priset blev jag överlycklig. En känsla som gick över ganska snabbt när jag kommit in i provrummet och upptäckte att inga delar matchade, varken i storlek eller mönster. Tillråga på allt kom en röge-tant och öppnade dörren till provrummet när jag stod i bara trosor mittemellan två provningar. ”Oj ursäkta!” Tur i oturen  att hon inte såg mitt ansikte ( jag stod med ryggen mot dörren) för då hade jag dött! Det som är bra med Stadiums provrum är också det som är det sämsta med dem: De har en stor dörr så att ingen kan se in, men det betyder också att det är väldigt svårt att se om det är upptaget. Men man kan väl knacka!? På Åhlens hittade jag i alla fall en bikini och ingen störde mig när jag provade den.

·         Packat färdigt!

·         Räknat matte (fyra tal kvar, kom igen!)

 

Japp, det är dags att räkna de där sista talen och sen ska jag unna mig ett bad för det tycker jag att jag är värd efter idag!

FAC out!

/Filippa


"I love you more than music"

Jag kan inte leva utan musik.. det är något jag är beroende av, det är min lilla drog!! :D
Jag älskar Beyonce!!! HELT UNDERBAR RÖÖÖÖÖST!!
snart är det läggdags för mig, men innan dess är jag tvungen att berätta om min dag!! :

DET BLEV LATTE :D, man måste bara älska min kusin! Det blev först en fika på Barista med Erdalskii och Guno. Sedan vidare till Makidonkan där Guno låste in sig i toaletten..
Jag får ett sms medans jag står i kassan med Erdal, där det står: "Ring mig", skickat av Guner. Erdal säger då: "Tänk så har han låst in sig". Och jag bara skrattar åt hans lilla skämt, ringer upp Guner.. Och jaaaa, Erdal hade inte fel, Guner hade låst in sig!!!! HAHAHA man måste bara ÄLSKA ironin. Stod vid toaletterna under kanske 10 minuter för att få ut Guner. Resultatet av detta blev MASSVIS med skratt och en HEL mcdonalds uppmärksamhet.. 

// Cennet
De här två låtarna är två låtar som spelas om och om och om igen.. tills jag somnar.. 
* Beyonce - Brokenhearted Girl
* Beyonce - Still In Love

tröööttish

Helllooouu
Idag har jag varit en riktigt hemmafru. Har hjälpt mamma städningen, tvätten och matlagningen. Är faktiskt ganska stolt över mig själv :D För jag brukar annars vara ganska lat av mig och inte orka göra sådant, men idag så tyckte jag att det var dags för lite ändring haha dock så kommer den ändringen inte vara länge, men något är bättre än inget iallafall :)
Just nu känner jag mig ganska trött så jag ska ta en varm dusch och sedan mysa framför en film med syster och mammi.
Ha en fortsatt underbar söndagskväll!
Pussilipuss

/Aya

Haha en gammal fjortis bild på Filippa, mig och Cennet.
Haha hittade denna fjortis bilden på Filippa, mig och Cennet, saknar gamla tiden<3


A nice cup of vanilla latte

Nu blir det ut en runda med Guno, jag hoppas vi att vi ska ta en fika och att det blir en varm, god, underbar vanilla latte!!
Sjukt sugen är man ju.. och en kladdkaka skulle inte sitta helt fel! (waaay waay WAAAAY to long ago)

// Cennet

Little miss sunshine !

Något jag funderat mycket på är hur många gånger man går runt med ett leende på läpparna, men egentligen under ytan kan det dölja sig mycket annat.. För att slippa att förklara sig, är det lättare att säga att allt är ok, om någon säger "det verkar inte så", svarar man "jag är trött"..

But today is a happy day, and so was yesterday!! Ett leende på läpparna och detta lovet har verkligen varit ett efterlängtat lov!!

Livet leker på och allt är på topp ! // Cennet


Livets matematik

 

 Vi kom nyss hem från min moster, morbror, stora kusin och lille kusin. Idag tyckte lille kusin att det var kul att peka på olika ljudböcker i bokhyllan och så fick jag läsa upp vad dem hette. ”DAH!” ”Ja, Lagen i Limo av Michael Connely” ”Dah!” ”Asyl av Liza Marklund” . Han är helt otrolig! Nu är det dags för något mindre roligt. Trettio mattetal ska jag hinna med innan jag åker till Egypten. För aldrig i livet att jag släpar med mig matteboken dit!

Igår tog jag visst ut segern lite i förskott, för idag kom det ju ny snö igen. Jag läste i Sydsvenskan att enligt SMHI kommer våren till Malmö den 22 februari. Jaaa, det är imorgon. Vad tror ni? Blir det till ljudet av fågelkvitter vi kommer att vakna imorgon? Not bloody likley!

FAC out!

/Filippa


Dagens:

 

 

 

Sysselsättning:

Jag har packat för sju härliga dagar i Egypten! Fast packa är jobbigt. När jag packar tänker jag alltid att jag ska till världens ände där det inte finns något alls. Alltså inga affärer där man kan köpa en tandborste om man skulle ha råkat glömma den, eller rena underkläder för att man har tagit med sig för få. Därför är jag alltid extremt noga när jag packar. T.e.x. skriver jag checklistor. Jag bockar för när jag har lagt fram grejerna och när jag har lagt ner dem i väskan. Kalla mig pedant, men jag tycker att det är ett riktigt bra sätt!

Bok:                                                                        Här är den, guldig och fin!

The brightest star in the sky skriven utav mästarinnan av chick-lit: Marian Keyes. Så här står det på baksidan: One adress. Four flats. A houseful of hearts. And the extraordinary visitor about to change their lives foreverJag älskar Marian Keyes tidigare böcker, okej de kanske inte är nobelpristagarmaterial men de är vansinnigt roliga och har faktiskt ofta ett djupare bakomliggande tema. Hittills kan jag inte säga att jag känner likadant för den här boken. Hittills har jag läst 172 sidor och jag förstår fortfarande inte riktigt vad den går ut på. Om ni får lust att läsa Marian skulle jag istället rekommendera This charming man. Den är riktigt bra!

Låt:

Kalla mig töntig. Kalla mig barnslig. Men jag älskar Glee! Idag har jag lyssnat på deras version av Jump säkert 10 gånger. Glee Cast – Jump (Glee Cast Version) 

Trevlig kväll, FAC out!

/Filippa


Snön smälter!

Tre anledningar till varför det är bra att snön smälter:

1.       Man kan gå utomhus utan att ramla (Ja, jag har gjort det. Rakt bredvid en kvinna som jag tog tag  
          om benet på för att inte glida iväg)

2.      Man kan cykla utan att ramla

3.       Alla stackars farbröder och tanter behöver inte gå i snigelfart för att de inte ska trilla och bryta lårbenshalsen. Och tanterna behöver inte frysa i sina hudfärgade nylonstrumpor.

Och anledningar till att det är dåligt att snön smälter: Det finns inga!

/Filippa


Loov!!

Första dagen på det underbara efterlängtade lovet :) har bara tagit det lugnt idag. Är såå trött på allt som har med skolan att göra. Vill helst resa bort nu till ett varmt land. Åhh vad jag längtar till sommaren, är trött på kylan och snön vill ha våår :( 
Hoppas iallafall att Filippa får en underbar resa till Egypten. Njut så mycket som du kan där och hämta med dig solen till oss :D  

Är jättehungig nu, ska äta middag nu pusss // Aya


denna bilden är såå härlig och får en att bara längta ännu mer till sommaren!


Filippa

 

Jag tänkte att jag skulle presentera mig själv lite. Jag heter Filippa och jag är 16 år. Mina bästa vänner heter Aya och Cennet och vi har en blogg tillsammans (ja, det är den du läser nu ;)). Just nu går jag i ettan på gymnasiet, naturvetenskaplig linje. Det betyder att mitt liv är fullt av plugg. Men jag försöker att göra annat också. Till exempel så går jag och spelar teater en gång i veckan och jag tränar på Friskis&Svettis ganska ofta. Mer får du reda på om du fortsätter läsa bloggen!

FAC out!

/Filippa

..

Horoskop för Fiskarna

Lördag den 20 Februari 2010

Försäkra dig om att du blir förstådd och att andra faktiskt har uppfattat vad du vill ha sagt. Om du låter dig styras   av hur du tycker att saker borde vara istället för hur det är, kan det sluta med att du skapar dig onödiga
problem, som kan bli svåra att reda ut.
Detta läste jag nyss på aha.nu, kan minst sagt säga att jag rös till.. DAMN IT =/
// Cennet

Första inlägget!!!!

WELCOME
Vi är tre tonårstjejer som har gjort i stort sett allt tillsammans förutom att blogga, so here we are! :D
Vi kommer att skriva om våra roliga, trevliga, balla, bästa och dampigaste (mest hatade, suraste, argaste) moments.. ENJOY!
// Filippa, Aya och Cennet (FAC)
Pusselipusspuss

RSS 2.0